Mfa95
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selamun aleykum.
Bir projem için en uygun tema viral tema olacak inşallah. Viral temanın özelliği de (Trend yazılar, sıcak yazılar, popüler yazılar sayfaları, oylama sistemi, okunma sayısı) bu özellikler yalnız viral temalarda mevcut.
Öyle gereksiz reaksiyonlar, kayan menü vb. Bunları istemiyorum. Yükten başka birşey getirmiyor maalesef.
Boombox teması üzerinde testler yapıyorum bir süredir. Boombox temasının sorunları:
*Okunma sayacı sürekli admin-ajax.php yi çağırıyordu. Kurcaladim biraz şuan sayaç çalışmıyor maalesef.
*Kod kalitesinden olsa gerek site hızı çok yavaş. Bütün özellikleri kapattım optimize ettim, hello world! Yazısında 400 kb sayfa boyutu en az 2-3 saniyede açılıyor. 1 saniye altına düşmedi.
*Sürekli Ajax çağrıları CPU 'da şişmeye neden oluyor.
Birçok viral temaya baktım Türkçe İngilizce ulaşabildiğim bütün kaynakları taradim. Bulamayınca burada konu açtım.
Hafif, hızlı, iyi kodlanmış viral özellikleri olan tema tavsiyeniz var mi,? Dediğim gibi trend yazılar, popüler yazılar vb listeleri olacak bir tema. Teşekkürler
Not: Onedio tarzı, ofpof tarzı liste sitesi yapmayacağım
s60v3
Informatiker
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Flutter Developer
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Codeigniter&PHP | Vue.js | Dart&Flutter
Mfa95
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam teknobit temasını biliyorum. Demoyu baya test etmiştim. Görüntü olarak güzel bir tema ama islevsellikten şüpheliyim. Turk yapımı temalarda çok fazla sorunla karşılaşıyorum. En önemlisi bu forumda da bir çok konu açılmıştı. Türk yapımı temaların görünüm olarak iyi olduğu fakat SEO ve kod kalitesinde asla başarılı olamadiklarina dair birçok konu var hocam. Yıllardır SEO ile uğraşan üstadlar böyle deyince çekiniyor insan
Mfa95
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Buzzmag'ı da test etmiştim hocam. Açıkçası fena değil ama boombox da bile daha stabil sonuçlar alıyorum. Yani tema değiştirmek için mükemmel bir tema olduğunu düşünmüyorum (kendi fikrim) başlangıç için ideal olabilir belki. Ve aradığım (trend yazılar, sıcak yazılar ve oylama sistemi yok) çok fazla eklenti kullanmam gerekiyor bunlarla da şişirmek istemem
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Seo ve hız konusunda mythemeshop.com temaları iyidir. Tavsiye ederim.
Mfa95
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bilimokur Evet hocam mythemeshop temaları gerçekten hızlı. Fakat fazla basit geliyor gözüme, iyi bir geliştirici için bulunmaz şeyler ama böyle orta -orta altı bir seviyede geliştirmek zor gibi. Hep merak etmisimdir neden hızlı diye. Acaba sunucuları mi hızlı? O yüzden mi bize hızlı geliyor. Çünkü kullanan. Bir siteye de denk gelmedim daha hız testi yapabilmek için.
Tatarhan hocam teşekkürler linkler için bunlardan 2 tanesini uzun süre incelemistim. Diğer 2 sine göz gezdirmistim sadece. Onlara da bakayım detaylıca inşallah. Fazla basit geliyor temalar. Özelikle trend yazılar popüler yazilar gibi birşey olsaydı iyi olurdu socialme de var ama o da Facebook tarzı bir tema.