Hocam fikrimi beyan etmek isterim. Şuanda benim gözümde en mantıklı şey halihazırda varolan bir projeye ortak olmak olacaktır. İngilizceniz de var madem. İki dilli web sitesi yapmak isteyen birçok kişi olduğunu düşünüyorum. Böyle bir projede ortaklık kurabilirsiniz başlangıç için. Tamam kâr oranı belki bolusulecek ama hem zamandan tasarruf edeceksiniz hem de belli bir ivme yakalayıp ivme kazanbilirsiniz. Sektörde adınızı duyurmadan, taninmadan bir yerlere gelmek çok çok zor bir iş.
Bilinirliğinizi arttirdiktan sonra katılmış olduğunuz proje de gelişirse size büyük bir referans olacaktır. Ortaklığınız devam ederse vakit tasarrufunun yanında (iş bölümü sayesinde) yeni projelerinizde daha hızlı ve stabil bir kitle olusturabilirsiniz. Özellikle ortağınız olan projede size ücretsiz bir reklam sağlama aracı olacaktir. Böylece vaktinizin küçük bir kismını ortağınızla yürütürken diğer kısmını da yeni projenize harcayabilirsiniz. Bu size hız, vakit , bilinirlik, referans gibi avantajlarla donecektir.
Çünkü yeni projelerde risk çok fazla ivmeyi yakalamak da çok zor.
Böyle düşünüyorum :)