-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Gıda Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
değer ve gelir hesaplama sitelerinden en üst sırada çıkan ve rakiplerinin arasında en iyi analizlerden birini yapan worthofweb.com 'da sitemin geliri min 10 kat az çıkıyor. tıklanma oranı düşükse zaten oranı hiç söylemeyeyim. site 3 aylık. acaba bunun bir etkisi var mı ? sizde durum nasıl ????? aslında söylediği rakamlar olması gereken rakamlar fakat maalesef gerçek benim açımdan öyle değil. sorun benim amatör olmamda mı acaba yoksa gerçekten bu siteler fazla değer mi hesaplıyor ? size göre bu sitelerin gerçekçilik oranı yüzde kaç ??? ayrıca site değer analizinde 10$ değer veren de var 700-800 dolar verende var. arada çok fazla uçurum var. fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum hemde herkes açısından aydınlatıcı olmuş olur... fikirlerinizi yüzde gerçeklik yada kat olarak belirtmeniz yeterli. şimdiden teşekkürler....
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Gıda Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1000 doların üstünde verdi. çok iyi verdi. teşekkürler Mfa95
PTmaster
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Mülteci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Çıkan sonucu yüze bölün, satabileceğiniz değeri elde edersiniz. Türkiye de site alıcılarının tamamına yakını ölücüdür.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Professional SEO Expert
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Site alırken benim dikkat ettiklerim; Tekil Hit, Sosyal Medya Hesapları, İçerik, Yazılım, Aylık kazanç ve domain sizde bunları bir kriter olarak görüp sitenizin değerini ölçebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Gıda Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
haklısın kardeşim PTmaster. gerçek rakamı 10 a bölmek lazım. ama şuanda siteyi satmak istemiyorum. uzun süre ilgilenmeyi düşünüyorum. teşekkürler yorumunuz için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Gıda Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yorumunuz için teşekkürler Muhammed avcı.
Arkadaşlar peki aylık gelir konusunda değer sitelerinin adsense ile bağlantısı konusundaki gerçeklilik hakkında ne düşünüyorsunuz?????
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bu tür araçlar gerçekçi sonuç veremez. Bu konuda bir çok farklı etken vardır. Zamanla bu etkenleri öğrenip bir fiyat verebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Gıda Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mfa95 , çok teşekkür ederim değerli yorumun için. zaten bu yüzden siteyi ingilizce ağırlıklı yaptım. bunun farkındaydım. Türkiye de alıcı bulmak çok zor. inşallah adsensede bir sıkıntı çıkmazsa 10 sene falan siteyle uğraştıktan sonra satmayı düşünüyorum. Godady en iyi rakamı vermekte şuan ve dediklerinize göre gerçekçi. inşallah gelecekte iyi değerlere satarım sitemi. tekrar teşekkürler