ONE adlı üyeden alıntı

Türkiyenin sorunu bu bağnazlık. Bir partiyi desteklerken haaşa ama Allah tarafından farzmış gibi destekliyorlar. Hepsi böyle her parti böyle A B C D H M partisi yok hepsi böyle. Meseni toplumşarda partilerin ortak amacı vardır. Hepsinin gayesi ülkeyi ilerilere taşımaktır ancak fikir ayrılıkları nedeniyle partiler meydana gelir. Partiler ülkeyi nasıl geliştirecekleri konusunda birbirleri ile farklılık gösterir. Bizde bir parti kendine bir ideolojiyi kalkan ettikten sonra yaptığı herşeyi helal görüyor. Bizde partiler ideolojilerle kuruluyor. Buda bağnazlığı doğuruyor. Yanlış en başta var bir partide değil.

Desteklediğim siyasi lider söylediklerine zıt bir davranış sergileyince seçim gecesi yerine dibine soktum onu. Artık eskisi kadar da bir desteğim yok. Tepkimizi kitle halinde ortaya koyduk. Kendisi de bunu fark edip kendine çeki düzen versin. Bu kadar basit olay. Kimse benim babamın oğlu değil. Siyasi dediğin şey gidici devlet kalıcıdır.

Dış güçler hebele hübele deyip dün sarmaş dolaş dış güçlerle fotoğraflarda çıkanları destekleyip hala dış güçler hebele hübele diyenler utansın.

Destekliyorum diye o siyasi benim için odak ve doğruluk noktası mı? Asla! Hata yapar ya da kendi söylediği ile çelişirse yerin dibine sokar her yerde de söylerim. Ama karşı taraf bunu yapamıyor. Videolu kanıtlar var adam dün 2+2=4 bugün 2+2=3 diyor ona bile biat ediyorlar. Daha yüzlerce örnek var, iktidarlarından önce kurulan ısparta üniversitesini seçim meydanında biz kurduk dedikleri zaman meydanda alkış kıyamet kopuyordu kimse, yahu bu üni ne zaman kuruldu acaba deyip araştırmadı. Adam bile kitlesini tanıyor artık. Hadi şimdi bu kitleye ısparta ünisini iktidarın yapmadığını anlat. İmkanı yok anlatamazsın. Üzerine birde küfür yersin.

Bizim berber ilk robot abdulhamid zamanında yapıldı bunu da biliyoruz demişti. Nasıl bir ütopya da yaşıyorlar aklım almıyor