Nedense o gördüğün realiteyi sadece 2002 sonrası için görüyorsun. Ülkemize realist olarak bakalım mı?

https://www.youtube.com/watch?v=_lV5MeLLw28

Kimse kimseye fanatik değil ben MHP'li birisiyim AKP'li değilim. Ancak bu adamın yaptıkları olumsuzlukları gördüğüm kadar yaptıkları olumluyu da görüyorum. Ben şahsi olarak bu adam mükemmel şu bu demiyorum ama sizin gibi de kendi ülkemin yöneticilerine bir küfür etmediğim kalmıyor durumuna düşmüyorum.

Özellikle CHP'li arkadaşlara söylüyorum başta sen olmak üzere muhalefetsin ya sizin şu seçimde İnce'ye verdiğiniz zararı sizden başkası veremedi.

Adamı aday ettiniz şimdi vekil bile değil. Genel başkanlığa birisi oturmuş altında zannedersin japon yapıştırıcı var ve utanmadan bir MHP'li olarak gerçekten muhalefet olabilen İnce'yi küçümsediklerini gördüm. Önce siz kendi içinizde bir olun birlik olun. Önce koltuk sevdalılarının bu partide işi yok diye açıklama yapan o genel başkanınıza çare bulun.

Ha şunu da söylemek isterim değerli arkadaşlar Milliyetçi Hareket Partisi yüzde beş dahi alamayacak diyen o yazar çizer grubu ve bunu destekleyenlere de en büyük cevabı yine MHP vermiştir. Bunlar size yetmeyecektir buna da eminim. Siz konuşmaya devam edin onlar yönetmeye CHP ortaya çıkarabileceği EN İYİ BANA GÖRE adayı çıkarttı ve çıkarttığı adayı da kendi sırtından vurdu parti içini sen bilirsin takılıyorsun ya partililerle. Buraya yazacak o kadar çok şey var ki ama senin çeşitli bahanelelerle (bazıları gerçek) atıp tutmanı seyretmek gerçekten tebessüm ettirici.