BöcekBaşı adlı üyeden alıntı

Peşkeş çekilme konusuna tamamen katılıyorum. Bu kısım yanlış anlamışım o kişilere peşkeşmiş.
Çalınan çırpılan konusuna gelecek olursak o konuya da sonuna kadar katılıyorum ancak düşüncem şudur ki a veya b hangi parti olursa olsun bu durum devam edecektir bu durumu düzeltebilecek kimsenin olduğunu sanmıyorum.
Adalet geniş kapsamlıdır sana göre adaletli olan bir şey bana göre adaletsiz olabilir burada tamamen yasal durumlar söz konusudur. Bunu da yapan yine siyasilerdir.




Millet bugün bunu seçer yarın başkasını seçer kimse daimi ülkeyi yönetemez zaten. Şu olaya ben inanmıyorum kim derse desin a veya b parti ben hükümet olunca dolar 3 tl olacak faizler düşürülecek bunların hepsi hikaye bu ülkede artan bir dolar bir anda 2 tl aşağı düşmüş müdür? Alınan bir mala zam geldikten sonra ben hiç düşüş yapıldığına rastlamadım. Örneğin benzin 5 tl idi 6 tl oldu 5 tl ye düşmesi çok zor benim düşüncem bu süreçlerde. 3 lira indirim yapılıp da 5 lira zam geldiğini de gördük.

Peki biz burada konuşarak bilim ve teknoloji mi üretiyoruz nerede bizim gençliğimiz en başta bu işe el atılmalıdır. Ülkemize bakıyorum herkes memur olayım kimse bana dokunmasın derdin de zaten çiftçilik yapılabilir düzeyde değil her şey ortada. Bilimle ilgilenilsin de kim ilgilenecek etrafında bilime yönelecek yöneltilecek kaç genç var bu işin temeline inmek lazım ki bir anda düzelebilecek şeyler değildir bunlar diye düşünüyorum.

Partilerle ilgili konuşmak istemiyorum o gelmiş veya öteki gelmiş benim açımdan hiç bir önemleri yok seçilmiş birileri var o ya da bu sen buradan istediğin kadar konuş değişen bir şey olmayacaktır tabi eleştirilmeyecek mi sonuna kadar eleştirilecekler ama şu mantık kesinlikle yanlış bunlar gitsin de ülke batsın ne olursa olsun bu kadar da acımasız olunmamalı bu ülkede sadece a veya b partisi yok c partisi veya partisizler de var.



Adalet göreceli bir kavram değildir. Adalet herkes için birdir. Sen böyle mavraları Türkiye'de parti fanatiklerine sallarsın, onlarda çiğnemeden yutar ama uluslararası piyasada böyle cahil adamlar yok. Onlara yediremezsin yani. Nitekim yemediklerini de görüyoruz.

Bir sürü "ama" kurmuşsun. Ben ülke peşkeş çekilmesin diyorum, sen hala herkes istediğini giyer hikayelerindesin...