-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar ben blogumu acali yaklaşık 2 hafta oldu her gün içerik girmeye çalışıyorum ve hepsini kendim özgün bir şekilde yazıyorum .Şimdilik hitlerim çok iyi değil gibi siteyi hem konu hem içerik hem SEO olarak yani genel yorumlayabilirseniz çok sevinirim.Ayrica bu tarz konular hakkında ilerlemek çok mümkün mü genelde eğlence tarzında olan şeyler daha iyi ilerliyor gibime geldi.Ama benim sürekli yazı yazabileceğim ve alanım sağlık olduğu için böyle bir blog açtım.Simdiden teşekkür ederim
https://fizyolojiktibbibilgiler.blogspot.com
itopcu
İnternet Girişimcisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
İşletme
-
-
Ad Soyad
I** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam şimdiden başarılar dilerim. Blog güzel görünüyor, bazı bölümlerde İngilizce kalmış bunları düzeltmenizi öneririm. Güzel bir logoya ihtiyacınız var. Ayrıca yazılarda noktalama işaretleri ile ilgili bence önemli bir sorun var. Özellikle mi böyle yaptınız bilmiyorum ama noktalama işaretlerinden sonra bir boşluk eklemeniz gerekir. Buradaki yazınızda da aynı... Ana menüye kategorileri eklemeniz gerekir. Sosyal medya hesaplarınız yoksa butonları kaldırabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Mühendislik Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tema güzelmiş.
Değişim rüzgarları estiğinde aptallar duvar örer, akıllılar ise yel değirmeni yapar.