Para kazanma amacı gütmedim ve şu an için böyle bir beklentim hala da yok. Kendimce yazı yazma motivasyonu elde etmek için siteyi açtım. hiçbir bilgim olmadan internet üzerinden okuya okuya siteyi açtım ve olabildiğince bir noktaya getirdim. Artık şans mıdır yoksa hakettiği midir bilemem (gerçi para getirmeyen alanlar olduğu için arama rekabetinin düşük olması da etkili olmuştur) google'da üst sıralarda oldum hep. günlük ort. 80-90 bazen 100 kullanıcı google üzerinden geliyordu.daha da artacağını düşünürken yakın zamanda bir anda hepsi kayboldu. sıralamada düşüşler oldu demek ki. günde 10-15 kullanıcı geliyor artık google'dan.

bu da yazma motivasyonumu düşürdü. okunmayacaksa günlüğe insan yazar sonuçta. bu sıralama kaybının ve nasıl tekrar çıkacağım konusunda bilgi edinemedim. bir ara robotlarla hemen çıkma oranım yükseltilmiş. yönlendirmelerden onu gördüm. gerçi zaten yüksekti de. neyse kısaca bu sorunu nasıl çözebilirim? yoksa emek vermekten vazgeçip yazı yayımlamadan kendi haline bırakacağım. genelde sitemi twitter'da da veya bir iki kişiye paylaşınca beğeniyorlar. yazılara ilgi de oluyor sanki ama durum böyle.

site ismini buraya yazmıyorum. (çok paylaşmak iyi değil diyorlar :) özelden soran olursa yazarım.

şimdiden teşekkürler.