-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Para kazanma amacı gütmedim ve şu an için böyle bir beklentim hala da yok. Kendimce yazı yazma motivasyonu elde etmek için siteyi açtım. hiçbir bilgim olmadan internet üzerinden okuya okuya siteyi açtım ve olabildiğince bir noktaya getirdim. Artık şans mıdır yoksa hakettiği midir bilemem (gerçi para getirmeyen alanlar olduğu için arama rekabetinin düşük olması da etkili olmuştur) google'da üst sıralarda oldum hep. günlük ort. 80-90 bazen 100 kullanıcı google üzerinden geliyordu.daha da artacağını düşünürken yakın zamanda bir anda hepsi kayboldu. sıralamada düşüşler oldu demek ki. günde 10-15 kullanıcı geliyor artık google'dan.
bu da yazma motivasyonumu düşürdü. okunmayacaksa günlüğe insan yazar sonuçta. bu sıralama kaybının ve nasıl tekrar çıkacağım konusunda bilgi edinemedim. bir ara robotlarla hemen çıkma oranım yükseltilmiş. yönlendirmelerden onu gördüm. gerçi zaten yüksekti de. neyse kısaca bu sorunu nasıl çözebilirim? yoksa emek vermekten vazgeçip yazı yayımlamadan kendi haline bırakacağım. genelde sitemi twitter'da da veya bir iki kişiye paylaşınca beğeniyorlar. yazılara ilgi de oluyor sanki ama durum böyle.
site ismini buraya yazmıyorum. (çok paylaşmak iyi değil diyorlar :) özelden soran olursa yazarım.
şimdiden teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Hocam aynı site açalı kaç ay oldu?
mxaksoy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Azime Sıçan duvarı deler.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1,5 yıl oldu hocam az zaman değil :) neden az ziyaretçi var dersen de yazılar genelde ilgi alanlarıma göre oldu. yani aranma hacmi vs. hiç araştırmadım. gerçi artık ona göre yazdım bir iki yazı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satın Alma
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sen yaz yazmayı bırakma. Ben de adam akıllı hit almıyorum. Hatta yorum falan da almıyorum. İnadına yazıyorum. Yazmayı seviyorum. :)
Ciplakyazar.com | Kişisel Blog ve Öyküler
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benimde son 1 haftadır hitlerim yarı yarıya düştü. Analyticsden analiz yapın hocam. Mesela benim bir oyundan aldığım hitler büyük oranda düştü nedeni şuan oyunu oynayan sayısı çok az. Kış aylarında genelde oyuncu patlaması yaşanıyor. Backlink sayılarım azaldı bilmediğim tüm backlinkleri reddettim sanırım bu yüzden de sıralamalarda biraz düştüm.
Benimde kafamda birçok soru var bu durumla ilgili. Eğer şuan bırakma düşünceniz varsa yazı sıklığınızı düşürün. Örneğin ben her gün 1 yazı girerken şuan haftada bir giriyorum. Planlamamı da yaptım 3 ay boyunca yazılar otomatik paylaşılacak bloglarıma. Bu süreçte dinleneceğim sadece sitelerin seo ve analizlerini yapacağım.
Mfa95
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam insanlığa, topluma, millete faydalı içerikler yaşıyorsanız yazmaya devam edin. Muhakkak her bilginin bir alıcısı vardır. Ha bugün okuyan olmaz yarın olur. 100 kişi okur ama 1 kişinin hayatı değişir belki. Sitenizin içeriğini bilmiyorum onun için isabetli birşey söylemem zor. Fakat böyle düşünüyorum.
Bazı şeyler zamanla değerlenir. Sabır ve istikrar nihayet bir netice verecektir. Bende çoğu zaman büyük burhanlara düşsem de hala projem için uğraşıyorum inşallah :)
dnaz
Back to Front End
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Bazı şeyler para için gerçekten yaapılmıyor mesela benim bir sitem var kaç senelik unuttum ülkemizde fazla olmayan türden bir site ve sadece ülkemde insanlara faydalı olması için açtım günlük 100 kişi giriyor bazen 50, 1 kişiye dahi faydalı olabiliyosam bana yetiyor.
Sizi çok iyi anlıyorum mesela diğer bir sitem var bu siteden almıştım 3 sene önce, site hiti birkaç ay önce 2K ya çıkmıştı emeklerim sonucunda sonra tema seo değeri 10 kat daha güçlü bir tema ile değiştirdim şu an hit 500 lerde sürünüyor olmadı mı olmuyor. 3 senelik emeğin 1100 özgün içeriğin backlink,seo vb.. herieyin karşılığı 5 reklam tıklaması. Sağlık olsun :)
2 kişi bu mesajı beğendi.