anilcan Merhabalar,

Öncelikle her ilçe için anahtar kelime belirlemek ve bunlarda yükselmek istemeniz üzerine aşağıdaki konuyu detaylıca incelemenizi ve bu konuda yapmanız gerekenleri kavramanızı istiyorum.
Birden Fazla Anahtar Kelimede Yükselmek için Nasıl Bir Yol izlenmeli?
Birden fazla anahtar kelimede etkin biçimde yükselmek için buna uygun bir alt yapı oluşturmalısınız, unutmayın temel atılmadan bina dikilmez.

Bu anlamda tavsiyem birden bire tüm kelimelerde yükselmeye çalışmak yerine kendinize bir plan çizin. Kelimelerde tek tek yükselmeye çalışın. Rekabetin yüksek olduğunu belirtmişsiniz bu nedenle her ilçe için bir anahtar kelimede yükselmek sizin için oldukça uzun bir yol olacaktır. Sabırlı ve stratejik olun.

Paravan Blog Oluşturma ve Geliştirme Stratejileri
Yükselmek için uygulayacağınız stratejiler içerisinde mutlaka paravan bloglar olmalı. Her kelime için bir paravan blog ağı kurabilir ve kelimelerinizi bununla destekleyebilirsiniz. Tekrarlıyorum bu uzun bir süreç olacak.

İç Linklemenin Yararları ve SEO Performansı
Baştada bahsettiğim gibi temel atılmadan bina yapılmaz. Mutlaka site içi linklemeden destek alarak kendi gücünüzü kendinize karşı kullanın. Bu şekilde potansiyel gücünüz ile kelimelerinizi destekleyin.

Tanıtım Yazısı ve Link Alırken Mutlaka Dikkat Etmeniz Gereken Kriterler
Tabiki de herşeyi kendiniz yapamazsınız, mutlaka dışarıdan yardım almalısınız. Tanıtım yazıları ile kelimelerinizi destekleyin. Bu anlamda yukarıdaki konudan işin detaylarını öğrenebilirsiniz.

Önemli Not: Yazı içerisinde de bahsettiğim üzere tüm kelimelere yoğunlaşarak bu işe başlamamalısınız. Tek tek kelimeler seçerek tek bir kelime üzerine yoğunlaşmalı, istediğiniz duruma geldiğinizde diğer kelimeye geçmelisiniz.

Bol şans :)