meyrenamnil Google önceden bu tip bir gizleme yapmıyordu siteye giren kullanıcı hani linki referans olarak aldıysa anahtar kelime bilgilerini gösteriyordu son yıllarda neden böyle bir politikaya gitti derseniz google'nin uygulaması olan Google Plus verilerinin gizliliği olarak biliyorum çünkü bu bilgileri analytics bile olsa artık göstermek istemiyor. Yani kullanıcı eğer tarayıcı hiç fark etmez gmail hesabı üzerinden giriş yaptıysa ve aramayı google üzerinden de yaptıysa artık bu veri benim için önemli benden başkası göremez diyor uzun lafın kısası bu açıkcası. size önereceğim bir iki yöntem var bende kullanıyorum fakat bir çoğu gösterilmiyor. e şimdi biz nasıl analiz yapıcaz hangi anahtar kelimeyi yükselteceğimi nasıl karar vericem benim siteme belki x anahtar kelimesi ile 100 arama yapılmış atıyorum siz baktınız 20 veya 50 tam rakamı değil gibi gibi. umarım anlatabilmişimdir inanın 2 gündür uyumuyorum az önce bir google vakası daha yaşadım. aaahh ahh gün bitmiyor ki bir google vakasıyla daha karşılaşmim :)