Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

Almanyada yaşayıp fakir bir hayat süruyormuş gibi gosteren Turklerin hepsi bu krizden şu an en cok faydalanan zengin kesim. 4 4luk hayatları var orada 1 sene çalışıp burada bir ev alabilirler şu an. Akrabaları falan gelmek istemesin diye, almanya ekonomisi berbat yaşam zor gibi gösteriyorlar. Hatta Bizzat almanyada yaşayan Türk bir youtuber var orda adama mesaj atmışlar adam yayınladı girip bakabilirsiniz, böyle videolar paylaşmayın eş dost gelmek istiyor, onları istemiyoruz onlar gelmesin diye ... kisiyi destekliyoruz diye. %70 oy nereye çikmış bir bakın isterseniz :)

Para tatlıdır hocam. Vatanlarını bile satarlar bunlar para için. Zaten yurtdışinda yaşayanlar oy kullanamamalı bana göre. Senelerce keyif sür binlerce dolar euro maaş al, evin araban her şeyin olsun ama Türkiye için oy kullan yetmez fanatiklik yap. Geçiniz bunları


Almanyadaki dayım kuzenimin facebookundan benim paylaşımlarımı görmüş hükümet karşıtı paylaşımlarımı annemi arayıp siz ne biçim çocuk yetiştirdiniz terörist olmuş bunlar diyormuş :D o geldi birden aklıma.