Bence gayet iş görür fakat 6-7ay sabr edip , sonra blackhat seo ile 1.siraya oturursunuz
eyvallah hocam 6-7 aydan da fazla sabredebilirim :D
Sunu.al'ı da regleyin hocam. İki domaini son yatırımcısına iyi rakama satabilirsiniz. (Yakala.co gibi) Veyahut kendiniz projelendirebilirsiniz..
Hocam 13 Euro civarlarında bi para olunca tanesi ince eleyip sık dokudum açıkcası :D
a55,b39 gibi saçma domain almaktansa güzel ve anlamlı projelendirmeye müsait alan adları hocam hayırlı olsun.
hocam kesinlikle o tarz alan adlarını bende sevmiyorum. ama uzantı konusunda tereddüt yaşadım :)
sub domain olarak güzel kullanılabilir hediye.esya.al evine.esya.al ofisine.esya.al gibi
ilerleyen zamanlarda çok güzel olabilir, değerli yorumunuz için teşekkür ederim değerlendirmeye alacağım :)
benim çok hoşuma gitti, çok güzel proje ile cok iyi yere gelebilir.
çok teşekkür ederim. biraz sabretmek gerekicek ama sanırım hocam :)
Zamanında hukuk.net'i almadan önce adalet.li domainini kullanırken bir çok kelimede birinci sıraya çıkmıştım. Siz bu domainlerle haydi haydi çıkarsınız.
hocam örneğiniz çok hoşuma gitti bende o mantıkla aldım bu alanadlarını, ama projelendirmek için biraz beklemem gerekicek sanırım sizin yolunuzda ilelemem lazım hocam :D
Şu an her ne kadar türk milleti yeni uzantılara alışmamış olsada yavaş alışacaklar ilerisi için güzel bir yatırım.
kesinlikle katılıyorum, kendim bile .com uzantısı dışındaki uzantıları çok sevemedim :D ama bir cesaretle bunları da alanadları listeme dahil ettim :D
Açıkcası domainlerinizi çok orjinal buldum. Projelendirmenizi öneririm :)
saolun hocam iş yoğunluğumu atlattıkdan sonra projelendirmeyi düşünüyorum.
Hocam vallahi iyi vermissiniz paraciklari. Ben uzun zaman önce alacaktım bu uzantıca birkaç domain fiyatı görünce vazgecmistim :) hayırlı olsun guzeller
:D haklısınız hocam 3 tane alıyordum ücret konusunda çok tereddüt yaşadım en sonunda 2 ye düşürdüm. 13 euro idi tanesi. Malum euro da yüksek olunca diğerini elemek zorunda kaldım. ama nakit ayarlayınca onu da eklemeyi düşünüyorum :D