YouTube Türkiye ile ilgilenmeyi artık bırakttı. YouTube kullanıcıları daha öncelerde hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştı. Amerika ile Ülkemizin durumu gergin olduğu için YouTube bazı hesapları askıya aldı.

YouTube'un bazı hesapları neden askıya aldığı ise halen bilinmemekle birlikte sırını koruyor. Kendi üzerimden örnekleyecek olursak 2 ay önce hobi olarak futbolla ilgili videolar yükleyip kanalıma atmak istemiştim. Buraya kadar sıkıntı yok zaten. Her şey buradan sonra başlıyor.

Açtığım kanalıma gelen ilgi beklediğimden fazla olduğunu söylemeliyim. YouTube'dan para kazanmak bildiğiniz gibi eskisi kadar kolay değil artık. Olması gereken de aslında bu. Eğer YouTube'dan para kazanmak istiyorsanız 1000 abone ve son 12 ayda 4 bin saat izlenmeye ulaşmanız gerekmekte.

Bunca zorlukları ben kolay bir şekilde atlattım. 3 hafta içerisinde 12 bin dakika izlenmeye ve 1200 gibi bir abone sayısına ulaştım. Eveeet şimdi zurnanın zırt dediği yere geldik. YouTube bunca şeyden sonra bizden kanalı incelemek için 1 hafta istiyor. Eveet bunda da bir şey yok dediğiniz duyuyor oluyorum.

YouTube Türkiye'nin para kazanma süreci ne zaman sorunsuz olacak?

YouTube istediklerini verdikten sonra inceleme süreci bitmedi. YouTube Türkiye'ye baktığınızda bir çok kişi bundan dolayı rahatsız. Ben YouTube üzerinden para kazanarak geçimimi sağlayacak değilim ancak full time olarak YouTube'a çalışan arkadaşlarım var ve çok mağdur durumda.

[COLOR="Red"]KAYNAK[/COLOR]