-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Mimarlık
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
YouTube Türkiye ile ilgilenmeyi artık bırakttı. YouTube kullanıcıları daha öncelerde hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştı. Amerika ile Ülkemizin durumu gergin olduğu için YouTube bazı hesapları askıya aldı.
YouTube'un bazı hesapları neden askıya aldığı ise halen bilinmemekle birlikte sırını koruyor. Kendi üzerimden örnekleyecek olursak 2 ay önce hobi olarak futbolla ilgili videolar yükleyip kanalıma atmak istemiştim. Buraya kadar sıkıntı yok zaten. Her şey buradan sonra başlıyor.
Açtığım kanalıma gelen ilgi beklediğimden fazla olduğunu söylemeliyim. YouTube'dan para kazanmak bildiğiniz gibi eskisi kadar kolay değil artık. Olması gereken de aslında bu. Eğer YouTube'dan para kazanmak istiyorsanız 1000 abone ve son 12 ayda 4 bin saat izlenmeye ulaşmanız gerekmekte.
Bunca zorlukları ben kolay bir şekilde atlattım. 3 hafta içerisinde 12 bin dakika izlenmeye ve 1200 gibi bir abone sayısına ulaştım. Eveeet şimdi zurnanın zırt dediği yere geldik. YouTube bunca şeyden sonra bizden kanalı incelemek için 1 hafta istiyor. Eveet bunda da bir şey yok dediğiniz duyuyor oluyorum.
Y
ouTube Türkiye'nin para kazanma süreci ne zaman sorunsuz olacak?
YouTube istediklerini verdikten sonra inceleme süreci bitmedi. YouTube Türkiye'ye baktığınızda bir çok kişi bundan dolayı rahatsız. Ben YouTube üzerinden para kazanarak geçimimi sağlayacak değilim ancak full time olarak YouTube'a çalışan arkadaşlarım var ve çok mağdur durumda.
[COLOR="Red"]KAYNAK[/COLOR]
teknolize.com - teknolojiyi analize et
gakgos
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Youtube kendini düşünüyor. Yani reklam verenleri düşünüyor ne kadar kaliteli içerik oluşturulsa o kadar çok para kazanacak. Bu yüzden youtube da gerçekten kaliteli içerik üreten kişileri tutmak istiyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / K
-
Meslek
Beslenme ve Diyetetik Öğrencis
-
-
Ad Soyad
N** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet katılıyorum bence de aynı sorun herkeste var.
KaliteliBeslenme.com da yöneticilerden biri...
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
TANITIM HİZMETLERİ
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Şöyle bir şey de var Türkiye de gerçekten çok fazla youtube dalgası oluşmuş durumda herkes youtube acayim 3 5 kazanayım der oldu
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknik Uzman
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu sadece sosyal medya da mı böyle sanıyorsunuz
Panasonic Türkiye'den çekildi Müşteri kalitesizliği
Toshiba Türkiye'den çekildi Müşteri kalitesizliği
Bu bir firma var Tupaware mi ne kırılmaz bir şeyler üretiyor ömür boyu garanti veriyor ama bu garanti Türkiye için geçerli değil çünkü kırılmaz denilen ürünü üstünden araba iel geçmek sureti ile kırıp sıfırını talep etmekte
Yakında tüm büyük firmalar Türkiye'de ki kalitesiz müşteri potansiyelini görüp çekilmeye başlayacak
Artık sermaye 1995 sonrası neslin eline geçmekte ve bu nesil sadece abudik gubidik işlerle uğraşıp kolay yoldan para kazanmak için her yolu denemekte
Bakınız Önüne gelenin webmaster olduğu zamanlara
Bir site içerisinde sitenin reklam oranı %65
Adam para kazanacağım diye sitede içerik yerine reklam basmış
Youtube de yakında çekilecek
82584
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Amerika ile Ülkemizin durumu gergin olduğu için YouTube bazı hesapları askıya aldı.
burayı görünce okumayı bıraktım
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Mimarlık
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
divcoder hocam okumak zorunda değilsiz
Punsier aynen öyle hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Mimarlık
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
uzmantanitim adlı üyeden alıntı
Şöyle bir şey de var Türkiye de gerçekten çok fazla youtube dalgası oluşmuş durumda herkes youtube acayim 3 5 kazanayım der oldu
haklısınız hocam ama 2 aydır bekletmekte doğru değil bence
meraboy
En değerli şey emektir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Seo Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Youtube'da bulunan Türk hesapların en az %95'i kapatılmalı. Sizin kanalı bilmiyorum sizin için konuşmuyorum ama genel manada rezalet bir youtube kitlesi var şu an.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Futbolla ilgili videolar diyorsunuz. Digitürk sahibi olmalısınız ki böyle telifli videoları yayınlayıp para kazanma rüyası gormussunuz