Herkesin yaşantısı düşüncesi ortamı farklı olduğundan burada çok farklı düşünceler geldiği görmekteyim..

İlk olarak senin ne becerin var ne yeteneğin var onun üzerine yoğunlaşman gerektiğini düşünüyorum..

Örnek verecek olursam SEO bilgin var backlink tanıtım yazısı vb. anlıyorsun diyelim. bu paranın 10'da 1 i ile 10-15 site alabilirsin temiz siteler bunlardan tanıtım yazısı satışı yapabilirsin bunlarla ilgilenecek 1-2 kişi alarak güncel tutup çalışmalar yapıp trafik ve siteye değer katabilirsin. Reklam alanlarından kazanabilirsin İnternet üzerinde bir gücün olmuş olur vb. vb. değerlendirebilirsin..

Sen bu parayı bir anda katlamak istiyorum diyorsan burada risk var herkes bunu istiyor ve kenarda 3 ü 5 i olan çok kişi var diye düşünüyorum.

-Domain alıp satabilirsin
-Hazırda olan para kazanan bir uygulama alarak büyütüp daha çok para kazanabilirsin.

Çok örnek verebilirim ama iş sende bitiyor hangi konuda internet üzerinde yeteneğin doğrultusunda değerlendirebilirsin.

Arsa konusunda şans işi değerlenmesini beklemen gerekiyor 1 yılda olabilir 15 yılda olabilir şahsen bekliyorum ben :)

İş sende bitiyor dostum

Şahsi düşüncelerim..