pandoraxx adlı üyeden alıntı

YakupYLDZ
Dostum tekrardan merhaba.. Ciddi bir projeye başlayacağımı söylemiştim. Aynısının Türkçesinde geçmişte çok başarılar yakaladım. Şimdi ingilizce üzerine yogunlaştım. Site şu;

https://www.bestdietlists.com

İyi bir domain alındı.
Hızlı bir host (statik ip kullanılıyor ortak ip değil.)
SSL serfitikası var.
Sahifa'nın lisanslı temasını satın aldım.
Lisanslı logo yaptırdım.

SEO olarak site içi yapılandırmayı ayarladım. Link ayarlarını özel yapı kullanıyorum. Yoast eklentisi kullanıyorum.

Şimdi sormak istediğim şey şu ki, ben sizin belittiğiniz ayhan beyin sitesinden çok etkilendim. Hızlı ve pratik yapmak istiyorum siteyi. Ayhan beyin sitesine girdiğinizde göreceksiniz, üstte kutucuk şekilde düzenleme var. Çok hoş duruyor. Ben bunu kendi sitemde uygulamak istiyorum. Kutucuk kutucuk ana sayfada görünmesini istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
Bu arada yandaki yerleride düzenleyeceğim daha hoş görünmesi açısından :)

Hocam müsait vaktimizde haberleşelim, ayhan hocanın sitesi gibi yapmaya gayret edelim.
Sahifa ve Newspaper temaları ciddi anlamda performans sağlayan temalar. Fakat şunu gözlemleyerek söyleyebilirim ki, iki sitemin birinde newspaper, diğerinde sahifa kullanıyordum. Newspaper çok alışılagelmiş kolaylıkta bir tema değil ve detaylı bir tema. Backend kısmı için bişey diyemem... Ama bir zahmet gelişmiş bir altyapısı olmak zorunda. Zira şunu göz önünde bulundurmalıyız ki Sahifa 2012 yapımlı bir temadır. Ne kadar güncelleme alıp kendini yenilese de, olanın üzerine yazmak ve geliştirmek sıfırdan yazmaktan (yüksek oranla) daha zor olmaktadır. Bu nedenle ben SEO konusunda sahifa temasına ayrıca güvenmekteyim.