Arkadaşlar bu işten anlayan arkadaşların değerli yorumlarını bekliyorum akılma takilan bir kaç soru var .
1- Keşfet nasıl düşer yeni bir sayfa beğeni / izlenim / kaydetme / etkileşim satın almadan
2-Düzenli paylaşım instagram bunu algılayıp bizi keşfete cıkartırmı
3-Dizi bazlı bir sayfa olduğum için saçma etiketler girmek istemiyorum sadece dizi ismini giriyorum bunda hatamı yapıyorum.
4-Başlangıç olarak insanların gözünü yanıltmak için takipçi botu ve beğeni botu kulanmak ne kadar önemli
5-Bazı sayfalara reklam vermek ne kadar yararlı olur . Birde reklam verdikten sonra sayfayı gösterime kapatmakmı iyi yoksa acık kalmasımı iyidir .
6-Bir instagram sayfası ortalama düzenli gönderi atıldıktan sonra ne kadar sürede sizce bir kitleye sahip olabilir .
Öğrenci olduğum için bana uyacak şeyler genelde free olanlar emekle yapılacak şeyler ve emek vererek birşeyleri yapmak daha insani ileri götüreçeğine inaniyorum bana buna göre yorumlarda destek olacak herkesi bekliyorum . Bu sorular ben gibi niceleri bilgilendirecektir bundan eminim . Forumda yazıyor coğu konu ama tam detaya ulaşamadım nedense her bir konu farklı yola sürüklüyor deneyipte bu iş için bilgili olanlarin tecrübelerine her zaman güveniyorum .