Öncelikle merhabalar Kaan Bey,
Ben sosyal medya danışmanlığı yapıyorum.Size elimden geldiğince ve bildiğim kadarıyla anlatayım.
1.)Satın almadan düşmeniz için aktif kullanıcıların bunu uzun süreli izlenmeleri ve arkadaşlarıyla paylaşmaları etkili olur.
2.)Düzenli paylaşım konusunda instagramın bir şey yaptığını sanmıyorum.Fakat düzenli yaparsanız paylaşımları yine aktif kullanıcıların izlemesi beğenmesi bunda cidden önemli bir etken olacaktır.
3.)Diğer büyük kitleli etiketleri başlar da bence kullanmanız etkili olur bunu herkes böyle yapıyor.
4.)Şimdi başlarda insanlar takipçi sayısı izlenme ve beğenilere kesinlikle bakar.Ben bile bakıyorum.Bu tabi ki satış sayfalarında daha çok işe yarıyor.Siz de bir tık aşağıda önem konusunda.
5.)Sayfalara reklam vermek içeriğinizle alaka tamamen doğru pazar doğru mal dediğimiz şeyle alakalı.Kapalı olması ne kadar geldiğini görmenize yarar fakat insanların yaklaşık 10 da 3 ünde ters teper gibime geliyor.
6.)Bu tamamen sayfanın ilgili olduğu konuya gündem de ne kadar yer aldığına bağlı örnek vermek gerekirse şimdi yaz dizilerinin biriyle söz ya da çukur arasında dağlar kadar fark var.
Umarım biraz yardımcı olabilmişimdir.Dilim döndüğünce bildiklerimi aktardım.İnşallah sayfanız çabuk büyür.