Bakın bu videoda gördüğünüz zat: Aşağılık herif, yobaz, sapık zihniyetlerden sadece biri.
Buna tepki göstermeyen diğer yolculara da aynını diyorum.
Bu iğrenç, yobaz zihniyetlerden tam anlamıyla nefret ediyorum...
Haberin yeni olması, yani 2018'de yaşanması da ayrıca şaşırtıcı bir durum.
Bunlar Arabistan zannediyor Türkiye'yi, daha kendi ülkesini tanıyamamışlar.
Ve ayrıca bu olaya saçma sapan şiirler yazarak bi kızın açık giyinmesine tepki gösterilmesini savunan adamlara bir şey yapılamazken ben türbanlılara ayrımcılık içeren ve edepsiz diyen bir yazı yazsam yönetim bana da aynı şekilde bi şey yapmadan geçer miydi?
Amcanın yaptığını tasvip etmiyoruz ancak İstanbul'da yaşayan çoğu kişinin şahit olduğu gibi yarı çıplak hanımların ahlakı zedelediğini de göz ardı edemiyoruz.
Evet özgürüz özgürlük var ama ben şahsen gezi olaylarında doktorum diyen ve bikiniyle meydanlarda dolaşan şahısları görmekten rahatsız olurum ve oluyorum. Bu tür giyinmeler özgürlük diye adlandırılmamalıdır.
İslam hukukunda, tesettüre riayet etmeyenlere karşı uygulanacak bir müeyyide yoktur.
Her düzende olduğu gibi, İslam nizamında da genel ahlakı bozucu davranışlara karşı -vatandaşı, uyarmak, İslam’ın hükmünü hatırlatmak, nasihatte bulunmak, hatta ikaz etmek, kınamak gibi, yargı tarafından ön görülen ve onun insiyatifine bırakılan bir tazir cezası vardır.
Yoksa, tesettürsüzlük için özel bir müeyyide yoktur. Kaynak
Müslümanların yaptığını İSLAM olarak zan etmek yanlıştır. Müslümanlar yanlış yapabilir ama İSLAM kusursuzdur.
Bizim ahlaka uyum göstermeyen hanım veya beylerimize karşı yapacağımız tavır güzelce uyarmaktan yani EMR-İ Bİ'L-MA'RUF NEHY-İ ANİ'L-MÜNKER başka bir şey değildir.