cooper
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Müh. öğrencisi
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Sevdiğim için seçtiğim Bilgisayar Mühendisliğini, gittikçe dahada sevmediğim üniversitede 3.sınıfa gelmeme rağmen halen daha işkence çekerek ve pişman bir şekilde okuyorum. Ne yatay geçiş yapabiliyorum ne şehir dışı. El mahkum şekilde okulu bitirmeye çalışıyorum...
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Okutulmadığı için çok pişmanım
1 kişi bu mesajı beğendi.
İf you fight, you won't always win. But if you don't fight, you will always lose.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Haklısınız ama keşke mutlu olacağınız bi iş seçseydiniz. kolay gelsin.
GELİRLİ SİTELERİNİZİ SATIN ALIYORUM. PM ATABİLİRSİNİZ.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
cooper adlı üyeden alıntı
Sevdiğim için seçtiğim Bilgisayar Mühendisliğini, gittikçe dahada sevmediğim üniversitede 3.sınıfa gelmeme rağmen halen daha işkence çekerek ve pişman bir şekilde okuyorum. Ne yatay geçiş yapabiliyorum ne şehir dışı. El mahkum şekilde okulu bitirmeye çalışıyorum...
Galiba eğitim sistemimizin özeti diyebiliriz hocam. Bende şahsen okuya okuya okumaktan iğrendim. Hevesim gitti. Umarım düzelir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Sizin pişmanlığınız değildir hocam o sizi okutmayanların pişmanlığı olsun. Umarım mutlu olursunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Çok iyi hocalarda var elbette ama eğitim sisteminin de kötü oluşuyla
"akademisyenler ülkeye değer değil sadece ceplerine para katıyorlar." cooperDoğru söze ne hacet. Hocam ben susuyorum. Bu söz konuşabilir....
westlife
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Okumadım ve hiç pişman değilim; ömür boyunca cahil kalmayı, Türkiye'deki üniversitelerde okumaya yeğlerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
İyiki de üniversiteye gitmişim. Üniyi izmirde ege üniversitesinde okuyorum ilk geldim tek başıma eve çıktım evin kirasını, giderlerin hepsini tek başıma yönetmeye başladım sorumluluk edinmek çok farklı birşey kesinlikle yapılması gereken birşey ( Derslere kendin kalkmaktan, bulaşık, çamaşır, yemeğine kadar).
2-3 ay tek yaşadıktan sonra ev arkadaşı geldi yanıma senden farklı düşünen farklı görüşlere sahip ailenden olmayan birisiyle ev arkadaşıyım. İnsanların gelişimini sağlayan şeylerden biridir budur başka görüşlere saygı duyma başka düşüncelerden bir şeyler öğrenmek...
Şuan benden 6 yaş büyük ev arkadaşımda var aynı yaşta olduğum ev arkadaşımda çok iyide geçiniyoruz. Üniversitenin insana kattıkları anlatılamayacak şeyler 98'liyken 90-93lülerle arkadaş olup onlardan birşeyler öğrenmek başka bir yerde sana nasip olmaz.
Üniversitede ki hocaları, eğitimi boş verin size insanları bir şeyler öğretecek. İstanbul, İzmir gibi yerlerde okumanı tavsiye ederim büyük şehir olsun