-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web / SEO
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
NewsPapers teması ile kurumsal bir web sitesi bir haber sitesi, ve kişisel bloguna kadar oluşturabilirsin. Yanı sıra SEO konusunda oldukça başarılı buluyorum search console üzerinde hiç bir hata veya düzeltilmeyen problemini görmedim ayrıca destek sitesindeki forum aracılığı ile eklemek çıkarmak ve güncellemek istediğin yerlerde destek alabilirsin. En önemliside kullanıcı deneyimi takibi ile düzenli şekilde güncellenmektedir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Sahifa teması kullananların search console hatalarına dikkat etmelerini tavsiye ederim.
SEOLanse arkadaşın dediği gibi Newspaper teması son derece başarılı bu konuda. Özellikle Amp de sorun çıkarmayan nadir temalardan biridir.
Eklentileri fazla oluşu nedeni ile biraz ağır bir tema diyorsanız, Newsmag eklenti bakımından daha hafiftir. Ama Newspaper gerçekten başarılı.
Yavaş çalışıyor diyenlere asla aldırmayın, onlar maalesef işi bilmeyenlerdir alınmasınlar ama maalesef gerçek bu.
İyi forumlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Arkeolog, Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Teşekkürler ancak artık sahifa satın almış bulunuyorum :) Hız olarak şuan çok memnunum. Yukarıda yazdığım şeyleri incelemeniz mümkün mü ? Biraz daha konu birikince adsense kodlarını ekleyeceğim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
pandoraxx adlı üyeden alıntı
YakupYLDZ
Dostum tekrardan merhaba.. Ciddi bir projeye başlayacağımı söylemiştim. Aynısının Türkçesinde geçmişte çok başarılar yakaladım. Şimdi ingilizce üzerine yogunlaştım. Site şu;
https://www.bestdietlists.com
İyi bir domain alındı.
Hızlı bir host (statik ip kullanılıyor ortak ip değil.)
SSL serfitikası var.
Sahifa'nın lisanslı temasını satın aldım.
Lisanslı logo yaptırdım.
SEO olarak site içi yapılandırmayı ayarladım. Link ayarlarını özel yapı kullanıyorum. Yoast eklentisi kullanıyorum.
Şimdi sormak istediğim şey şu ki, ben sizin belittiğiniz ayhan beyin sitesinden çok etkilendim. Hızlı ve pratik yapmak istiyorum siteyi. Ayhan beyin sitesine girdiğinizde göreceksiniz, üstte kutucuk şekilde düzenleme var. Çok hoş duruyor. Ben bunu kendi sitemde uygulamak istiyorum. Kutucuk kutucuk ana sayfada görünmesini istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
Bu arada yandaki yerleride düzenleyeceğim daha hoş görünmesi açısından :)
Hocam müsait vaktimizde haberleşelim, ayhan hocanın sitesi gibi yapmaya gayret edelim.
Sahifa ve Newspaper temaları ciddi anlamda performans sağlayan temalar. Fakat şunu gözlemleyerek söyleyebilirim ki, iki sitemin birinde newspaper, diğerinde sahifa kullanıyordum. Newspaper çok alışılagelmiş kolaylıkta bir tema değil ve detaylı bir tema. Backend kısmı için bişey diyemem... Ama bir zahmet gelişmiş bir altyapısı olmak zorunda. Zira şunu göz önünde bulundurmalıyız ki Sahifa 2012 yapımlı bir temadır. Ne kadar güncelleme alıp kendini yenilese de, olanın üzerine yazmak ve geliştirmek sıfırdan yazmaktan (yüksek oranla) daha zor olmaktadır. Bu nedenle ben SEO konusunda sahifa temasına ayrıca güvenmekteyim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
GELİRLİ SİTELERİNİZİ SATIN ALIYORUM. PM ATABİLİRSİNİZ.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Arkeolog, Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Teşekkürler zaten dediğim gibi sahifa ile başladım lisanslı satın aldım artık dönüşü yok :) Ama hoşuma gitti tema gayet kullanışlı ve güzel geliyor bana. Umarım desteği kesmezler. Ayhan beyinkine benzetebilirim umarım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web / SEO
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
pandoraxx adlı üyeden alıntı
Peki siz nasıl buldunuz ? Görsel olarak yan tarafları geliştireceğim. Alt yapı ve site hızı odaklı uğraştım bir eksikliği var mı sizce ?
Her web sitesi sahibine göre başarılıdır. Ancak işi ciddiye alarak geliştirmek istiyorsan Google'ın cömertçe ücretsiz sunduğu Analytics'den faydalanabilirsin. Kullanıcı deneyimi niteliğinde hareket ederek Çıkış Sayfaları veya blog yazılarını daha iyi şekle getirerek ve faydalı olmasını sağlayabilirsin. Bununla beraber sektöründe veya mecrada otoriterliğini koruyabilirsin.
Ayrıca bu tarz temalarda iyi bir hosting veya sunucu kullanmak oldukça önemli. Yanı sıra css ve jsleri iyi bir şekilde optimize ettiğinde başarılı bir alt yapı sahibi olabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satın Alma
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Biraz sizin bütçenize kalmış aslında. 100 tl değerinde de tema var. 400 tl değerinde de.
Ben kullandığım temayı önerebilirim.
Google site testi :
Masaüstü 99
Mobil: 90 gibi bişeydi.
Gtmtrix: A-C
200 üzeri içerik var.
Onun dışında mükemmel bir yönetim paneli ve yellow pencil desteği var.
İnceleyin derim.
Tema adı: jnews
Ciplakyazar.com | Kişisel Blog ve Öyküler