Lokasyon123 Daha kendi yaptığınız uygulamayı bile tanımıyorsunuz. Scorp uygulaması ile "hiç bir" benzerliğimiz yok derken gözünüzden kaçırdığınız çok şey var. iOS işletim sistemi kullandığım için uygulamayı indiremedim. Ama uygulama içinde farklılıklar olsada %70 oranla scorp (veyahut benzeri) uygualamalarla aynı.

Ben size kötü bir söz söylemedim, sadece gördüğüm yanlışları belirtiyorum. Eleştiri kaldıramıyorsanız konu açmanın lüzumu yok. Her gün uygulamanızla alakalı konu açıyorsunuz, buna lafım yok özgürsünüz fakat bazı şeyleri farkına varmanız lazım. Dün 380TL'ye satıyorum dediğiniz uygulamayı bugün vazgeçtim destek verin diyorsunuz. Çok ani karar değişimleriniz var sizin bile kafanız bu kadar karışıkken insanların uygulamanızı kullanmasını nasıl beklersiniz?

Uygulamanın veya şirketin bir vizyonu olmalı, kullanıcılar kişisel bilgilerinin güvende olduğundan emin olmalı. Ben şahsen güvenmediğim bir uygulamada kamera ve mikrofon erişimine izin vermem. Uygulamanız iyi yada kötü demiyorum, insanların sizi tercih etmesi fark yaratmanız ve güven vermeniz lazım.