-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
çocuklar gidip artık 10 tlye aralarında para toplar resseler olur koca şirket kurduk der valla allah size sabır versin hostmaster arkadaşlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
wmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Geçenlerde vps alıp hosting satmaya çalışanı bile gördüm.Bunlar yüzünden her piyasa (upload-facebook fan-hosting vs) kan ağlıyor.
Hacca giden ateist...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Düşünün ben daha.net'ten alışveriş yapan birisiyim ki nedendir bilmem aslında pekte iyi değil ama abone olmuşum bir kere. O na bile güvenmiyorum. İnsanlar nasıl böyle yerlerden alabiliyorlar. 10 lira fazlasını ver başın rahat etsin.
not: o 10 lira için burada dilendiğim günleri unutmadım daha :)
wordpressyapalim.com
TuFFy
WordPress Geliştirici
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 /
-
Meslek
Webmaster, Blogger
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hosting işi hem güven hem de kalite işi. İşini kaliteli yapıp da isim yapan firmaların yeni yeni türeyen ucuz hosting paketleri satan firmalardan etkileneceğini sanmıyorum.
Bence webmaster siteleri sayesinde ve insanlar blog yazarlığına merak salıp da araştırma yaptıkça bilinçlendiler.
AzReTL
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
freelancer
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Millet, ucuz diye adı bile belli olmayan firmalardan alıyolar hostingi. Sonrada hosting zaten, az ücret ödüyon diye, sorulan sorularada çok geç cevap veriyor. Onun için 2 sene önce ingiliz, bir firmadan host aldım, free olarak. Adamlara da ne sorsam, en geç 1 saat içinde cevap veriyolar. Öbür hostingler gibi, cpu limiti ise %25, yerine %85,%90 izin veriyor. Bana göre Türk firmaları, iyi destek veremiyolar. Ve de piyasayı batırıyolar. ne güzel işimdi kafam rahat, 6 tane forum kurdum sisteme, 4,5 tane script kurdum, cpu en fazla %35,40 oluyo.
Orkunx
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Artık ucuz pahalı bakamıyorum maalesef.Ucuz'a alsam bir dert pahalıya alsam ayrı bir dert.Adam akıllı biri gelipte çok profesyönel bir firma kurupta bizi kurtaramıyor.Yeni kurulan firmalara herkes şu gözle bakıyor "Ulan bunun da sonu belli diğer merdivenaltı bilişim firmaları gibi bu da kapanıcak".5TL verdiğim pakete şimdi 20 TL vermek zorunda kalıyorum.Ucuzdan korkuyorum artık.