Hocam Şuan Türkticaret'in fiyatlarına baktımda böyle bir pahalılık olamaz.Ya fiyatın (afedersiniz) b**unu çıkartıyorlar ya da çok ucuz yapıp hizmeti en düşük kalitede veriyorlar.Ya hocam fiyatı ucuz olmasın ama ateş pahası da olmasın, adam akıllı hizmet versin.
4GB Reseller'a Ayda 20 TL nedir anlamıyorum.Mecburen bu paketi kullanmak zorunda kalıyorum.
4GB Reseller'a Ayda 20 TL nedir anlamıyorum.Mecburen bu paketi kullanmak zorunda kalıyorum.
fiyat ne çok ucuz olacak nede çok pahalı
orta karar olması lazım ucuz olsa çoluk çocuk deniliyor
pahalı olsa kazıklamayamı çalışıyorlar deniliyor
bunun aşılması lazım
verilen hizmette sorunsuzluk önemli onun için radoreyi seçtik
Ek Olarak:
Yalnızca çocuklar değil, koskoca adamlarda hosting firması açıp insanları mağdur edebiliyor.
napsam benim vds de hostin satışı mı başlatsam :)))
Şaka bir yana olay gerçekten içler acısı , tanınmış forumlarda sık sık rastlıyoruz , yok sitem kapandı , yok host firmam değişti vs. vs. vs. Bir sitenin fazla değil 2 gün kapalı kalması bile o site için gerçekten agır sonuçlara sebebiyet verebiliyor. Bu yüzden host seçerken fiyatı hiç bir zaman dikkate almadım. Wmaracı,*** tarzı webmaster forumlardan firmaları ince eleyip sık dokuyarak seçtim. Aslında tüm site sahipleri fiyattan önce kaliteyi ön plana çıkarırsalar zaten bu işe emeğini veren firmalar mağdur duruma düşmezler. O resellerinden host satmaya çalışan insanlar kadar bizlerde bu konuda sorumluyuz aslında
Şaka bir yana olay gerçekten içler acısı , tanınmış forumlarda sık sık rastlıyoruz , yok sitem kapandı , yok host firmam değişti vs. vs. vs. Bir sitenin fazla değil 2 gün kapalı kalması bile o site için gerçekten agır sonuçlara sebebiyet verebiliyor. Bu yüzden host seçerken fiyatı hiç bir zaman dikkate almadım. Wmaracı,*** tarzı webmaster forumlardan firmaları ince eleyip sık dokuyarak seçtim. Aslında tüm site sahipleri fiyattan önce kaliteyi ön plana çıkarırsalar zaten bu işe emeğini veren firmalar mağdur duruma düşmezler. O resellerinden host satmaya çalışan insanlar kadar bizlerde bu konuda sorumluyuz aslında
evet haklısınız
aynen katılıyorum zaten sorun kullanıcının bilinsiz davranmasından ve firmacık denen o kişilerin kullanıcıların o anlarından yararlanarak yaptıkları işlemden kaynaklanıyor