MuhammedAVCI "Güncel algoritmada yeni sitelerde backlink alımı nasıl olmalıdır?" Sosyal ağ sayfalarını da backlink alımı olarak düşünürsek şu an yeni sitelerdeki adımım:
- Site açımı / Sosyal ağlarda sayfa açımı / 15 - 20 gün sonra 1 - 2 adet tanıtım yazısı / 1.ay alakalı sitelerden link alımı gibi ilerliyorum. İzlediğim yolda işlem adımlarında hatam var mı, siz nasıl ilerliyorsunuz, tavsiyeleriniz nelerdir?
Teşekkürler..
- Site açımı / Sosyal ağlarda sayfa açımı / 15 - 20 gün sonra 1 - 2 adet tanıtım yazısı / 1.ay alakalı sitelerden link alımı gibi ilerliyorum. İzlediğim yolda işlem adımlarında hatam var mı, siz nasıl ilerliyorsunuz, tavsiyeleriniz nelerdir?
Teşekkürler..
Ben doğal ve uzun süre kalıcılık açısından ve riski en aza indirmek için insanların kendi sitelerine yaptığı SEO çalışmalarında en az 2 ay gibi bir süre sonrasında link çıkışı almalarını tavsiye ediyorum sosyal ağları backlink olarak görmeyiniz. güncel içerik girmeniz ve sosyal platformlarsa sponsor almanı ilk süreçde link almaktan daha faydalı olacaktır.