oskan GTMetrix ile üye olarak kontrol edebilirsiniz.
ASametYildirim 0.666 ms süre içerisinde açılır tabi fakat hem her zaman aynı sonucu vermez hem de bunu Dünya genelinde 0.666 ms civarında değerde tutmanız demek Google ile Bing ile yarışıyorsunuz demek :) tabi yanlış hatırlamış olmayayım ama paylaşımlı hosting kullanıyorsunuz ve sitenizde de 25 civarı eklenti kullanıyordunuz sanırım. Bu kadar eklentiyle TTFB süresi bile 1 saniyeyi bulabilir paylaşımlı hostinglerde. Sitenizi test ederek anlatabilirim bu durumu. Bazı ülkelerden bırakın 0.666 ms sürede açılmasını, sadece sunucunun yanıt vermesi bile 0.7 ms'yi bulabilir. (Özellikle paylaşımlı hostinglerde)
Zaten Türkiye'de ortalama internet hızı 16mbit olduğunu varsayarsak (ki daha düşük); 1mb sayfa boyutunuz 16mbit internet hızıyla 0.5 saniyede açılır. Ama bunun daha sunucuya bağlanma süresi, tarayıcının gerekli oluşumları sağlama süresi falan da var. Bu yüzden dediğiniz açılış süresi çok ama çok zor.
lastpavel yorumunuz için teşekkür ederim, cpu sorunu olacağını düşünmüyorum ama ziyaretçinin durumuna göre yavaşlığı ben de merak ediyorum açılınca :)