-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhabalar son zamanlarda özellikle dikkat ediyorum forumda bilgi alışverişi ticaret için değilde sadece smm panellerinden ref bakiye almak için bulunanlar var, sizce bu ne kadar etik ben düşününce bir sonuca varamadım. Sadece bu konulara yorum atan kişilerin referanslığı ne kadar referans olabilir ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Merhaba hocam. Ben daha önce 5 ayrı panelden ref bakiye almıştım. Bu sayede panelleri kıyaslama ve test etme imkanı bulmuştum. Memnun olduklarıma yorum atmış, memnun olmadıklarımı ise panel sahibine neden memnun olmadığımı açıklamış bu sayede onlara kendilerini geliştirme fırsatı vermiştim. Ben bu konuda etik olmayan bir olay görmüyorum.
Birde söylemeden geçmeyeyim panellere kesinlikle telefon numaranızı vermeyin durmadan mesaj atanlar var. Ne kadar uyarsamda inatla mesaj atıyorlar. :(
1 kişi bu mesajı beğendi.
theredor
kötülerinsin sen dünya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
ben de şuan instagrama yeni bir mizah sayfası ile başladım. SFS + PP + gt ile 1.1k takipçi yaptım. Şuan beğeniler 50 - 100 arasında hikayeler ile 40 ile 100 arası görüntüleme alıyor. Bunun için aktif takipçi alacağım ya da keşfete düşürmek için beğeni, yorum ve kaydetme servisi kullanacağım ama onlarca smmpanel ticaret konusu var. Sadece ben hizmet aldım yazıyorlar.
şimdi ben hangisinin çalışıp çalışmadığını veya datasının dandik olduğunu bilmiyorum. Referansı olan kişilerin konularına bakıyorum daha ilgi çekici geliyor.
Bir de bu yönden düşünebilirsiniz. Hiçbir panel sahibini tanımıyorsunuz ve instagram için hevesiniz sönmeye başlamışken takipçi alacaksınız. Hangi siteye güveneceğinizi bilemezsiniz maalesef.
Ayrıca geçen hafta birisinden keşfet servisi satın alacaktım. Test yaptırmasaydım boşuna param gidecekti. Adamdan test için bakiye eklettirdim, otomatik gönderim yazmasına rağmen bir şey gelmedi ve servisi bakıma koydular. Bu panellerde sürekli görülüyor, test veya referans olmadan paneller ilerlemez.
theredor
kötülerinsin sen dünya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
webmaster
-
-