theredor adlı üyeden alıntı

ben de şuan instagrama yeni bir mizah sayfası ile başladım. SFS + PP + gt ile 1.1k takipçi yaptım. Şuan beğeniler 50 - 100 arasında hikayeler ile 40 ile 100 arası görüntüleme alıyor. Bunun için aktif takipçi alacağım ya da keşfete düşürmek için beğeni, yorum ve kaydetme servisi kullanacağım ama onlarca smmpanel ticaret konusu var. Sadece ben hizmet aldım yazıyorlar.


şimdi ben hangisinin çalışıp çalışmadığını veya datasının dandik olduğunu bilmiyorum. Referansı olan kişilerin konularına bakıyorum daha ilgi çekici geliyor.


Bir de bu yönden düşünebilirsiniz. Hiçbir panel sahibini tanımıyorsunuz ve instagram için hevesiniz sönmeye başlamışken takipçi alacaksınız. Hangi siteye güveneceğinizi bilemezsiniz maalesef.


Ayrıca geçen hafta birisinden keşfet servisi satın alacaktım. Test yaptırmasaydım boşuna param gidecekti. Adamdan test için bakiye eklettirdim, otomatik gönderim yazmasına rağmen bir şey gelmedi ve servisi bakıma koydular. Bu panellerde sürekli görülüyor, test veya referans olmadan paneller ilerlemez.


Benim demek istediğim sadece ref bakiye için forumda bulunmak etik midir ? Yoksa ref bakiyenin amacı budur.