HAYIRSEVER adlı üyeden alıntı

cihaneken evet öyle yapıyorum çünkü ortada kullanmamı engelleyecek bir sebep yok.Ve şuan aklıma gelen ise,hizliresim ile bir husumetiniz varda wmaracından gelen trafiği kesmek mi anlamış değilim.Neyse iyi geceler dilediğiniz upload sitesini kullanabilirsiniz.Ancak kimsenin ekmeğinde işinde gözünüz olmasın :)

İyi forumlar,iyi geceler dilerim.

Hocam siz konunun maksadını anlamamışsınız ve de bencil bir insan oldunuğunuz anlaşılıyor yani resmen diyorsunuz ki ucu bana dokunmadıkça kimin ne hali varsa görsün. Neyse konu tartışma konusu değil ve maksadınızın polemik olduğu ortada o nedenle rica ediyorum çekin arabanızı konudan.

Firma ile ilgili şahsi bir sorunum yok umurumda değil şirket politikaları da hangi ülkeyi engelliyorsa engellesinler.

Fakat konunun aslı şudur. Konuda belirtilen site kendisini yurt dışına izole etti diye Wmaracı'nın da izole olması gerekmiyor. Bu site sadece Türkiye'ye özel hizmet vermiyor, eğer öyle olsa burasıda kapatır yurt dışı girişlerini değil mi?

Uzun lafın kısası forumda yurt dışından bakıldığında ses var görüntü yok. :laugh: