lostyazilim
tr.link

hızlıresim.com kullanmayın lütfen - Duyuru ve Rica

27 Mesajlar 2.796 Okunma
lstbozum
tr.link

Mrtcn Mrtcn PrismaCSI Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Cyber Sec & Project Manager
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 3356
  • Beğeniler 481 / 1987
  • Ticaret 10, (%100)
Hızlıresim yurtdışında çalışmıyor. Forumda konularda göremiyorum. Site Malware domain olarak işaretlenmiş. Ayrıca türkiyede de reklam engelleme uygulamalarına takılıyor.

https://resimyukle.xyz/ buraya yükleyin bizde görelim.

dipnot: hızlıresme mail attım sallayan olmadı gören duyan varsa virüsü temizlesinler.

wmaraci
reklam

HAYIRSEVER HAYIRSEVER Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Back-End
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Y** A**
  • Mesajlar 216
  • Beğeniler 46 / 48
  • Ticaret 7, (%86)
cihaneken evet öyle yapıyorum çünkü ortada kullanmamı engelleyecek bir sebep yok.Ve şuan aklıma gelen ise,hizliresim ile bir husumetiniz varda wmaracından gelen trafiği kesmek mi anlamış değilim.Neyse iyi geceler dilediğiniz upload sitesini kullanabilirsiniz.Ancak kimsenin ekmeğinde işinde gözünüz olmasın :)

İyi forumlar,iyi geceler dilerim.

Yeninesil44 Yeninesil44 Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek web programlama
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 1033
  • Beğeniler 282 / 281
  • Ticaret 18, (%100)
prnt.sc

çoğu serviste ara ara sıkıntılar oluyor sıkıntı olmadıkca burayı kullanıyorum

MultiAnaliz.com

cihaneken cihaneken Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3508
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)

HAYIRSEVER adlı üyeden alıntı

cihaneken evet öyle yapıyorum çünkü ortada kullanmamı engelleyecek bir sebep yok.Ve şuan aklıma gelen ise,hizliresim ile bir husumetiniz varda wmaracından gelen trafiği kesmek mi anlamış değilim.Neyse iyi geceler dilediğiniz upload sitesini kullanabilirsiniz.Ancak kimsenin ekmeğinde işinde gözünüz olmasın :)

İyi forumlar,iyi geceler dilerim.

Hocam siz konunun maksadını anlamamışsınız ve de bencil bir insan oldunuğunuz anlaşılıyor yani resmen diyorsunuz ki ucu bana dokunmadıkça kimin ne hali varsa görsün. Neyse konu tartışma konusu değil ve maksadınızın polemik olduğu ortada o nedenle rica ediyorum çekin arabanızı konudan.

Firma ile ilgili şahsi bir sorunum yok umurumda değil şirket politikaları da hangi ülkeyi engelliyorsa engellesinler.

Fakat konunun aslı şudur. Konuda belirtilen site kendisini yurt dışına izole etti diye Wmaracı'nın da izole olması gerekmiyor. Bu site sadece Türkiye'ye özel hizmet vermiyor, eğer öyle olsa burasıda kapatır yurt dışı girişlerini değil mi?

Uzun lafın kısası forumda yurt dışından bakıldığında ses var görüntü yok. :laugh:

wmaraci
wmaraci

MertBalci MertBalci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek .
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 2345
  • Beğeniler 758 / 757
  • Ticaret 434, (%100)
Böylesine büyük bir projenin bu kadar amatör bir davranış sergilemesi çok enteresan. Kaç aydır iletişime geçmeye çalışıyorum ne bir cevap var ne de bir düzeltme. Yurt dışına görselleri kapatmak nasıl bir amatörlüktür yahu.

akcesmeli akcesmeli WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 624
  • Beğeniler 166 / 165
  • Ticaret 4, (%100)
Ümit kardeşimin resimyukle.xyz sitesini kullanmanızı öneririm. Kendisi çok genç ve bu iş konusunda oldukça istekli. Son zamanlar da kendisinne resim.xyz'yi hediye ettim. Farklı projeler ile kesinlikle karşınız da olacak. 18 19 olmasına rağmen kendini yenilediği gibi üzerine de koyuyor.

mertbilgin mertbilgin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum ABD
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 459
  • Beğeniler 59 / 84
  • Ticaret 0, (%0)
Aynen aynı sıkıntı bende de var

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği