Hayırlı geceler kardeşlerim geçen günlerde 4bin liralık bi paramın çöpe gitmesinin ardından böyle bişey olsa keşke ne güzel olurdu falan diye düşündüm ama şimdi böyle bişeyde tam olarak varmıdır bilmiyorum düşündüğüm şey şöyle;

Şimdi bi script yazdıracaktım bi kullanıcı forumdan dönüş yaptı anlaştık ws işi konuştuğumuz gibi yapmadı, hatta hiç yapmadı diyrbiliriz çünkü kendi sitemin renk kodlarını değiştirerek bana verdi.
Bende normal olarak güvensizliğe başladım forumdada böyle güven verecek şeyler çok zor trade puanlarına bakılır genelde oda nereye kadar doğrudur bilmiyorum.

konuya geçersek bi sistem yapılsa, yazılımcısı tasarımcısı vs bu sisteme üye olsa referanslarını vs üye olurken gönderecek referansardan sosyal hesaplars göre incelendikten sonra sisteme kayıt olabilecek iş yaptırmak isteyen arkadaş gelip yaptırmak istediği işin kategorisine göre çalışan seçecek profilinde o siteden aldığı müşteriler işi teslim etme süresi oylama ws gibi şeyler olacak sizce böyle bişey olsa nasıl olur?

/ Bir arkadaş söyledi freelancer.com varmış baktım ama genelde yabancı ingilizcesi olmayan arkadaşlar ordan birisiyle anlaşmak istese güçlük çeker ve düşündüğüm şey tam bunun gibi olabilir mi?

Birde böyle bişey daha önceden yapıldımı bilmiyprum ama sadece görüşlerinizi istedim nasıl diyr şimdiden teşekkür ederim 😊