onurkaplan adlı üyeden alıntı

Ben kafasında parke kırmayı uygun görmedim zaten

Çocugun olduğun da anlarsın acile getiriyorsun doktor burun kıvırıyor yada bakmıyor yada ilgilenmiyor o zaman bu dediğini düşünürsünüz

Nasıl bir ilgi bekliyorsunuz? Günde binlerce insana hiçbir şey yapmadan sadece gülümsemenin bile ne kadar zor olduğunu biliyor musunuz? Bir doktor sizin karşınıza donuk bir suratla gelebilir. Yorgundur belki yavaş hareket edebilir. Bu tıbbi anlamda ilgisiz olduğunu kanıtlamaz. Zaten acil serviste yapılacak tetkikler, tedaviler bellidir. Bu gözler 1 hafta evde aynı sıkıntıları çekip hiçbir şekilde uzman hekime görünmeyen ve sonra gece acile gelip beni tedavi edemiyorsunuz diye olay çıkaran insanlar gördü.
Velhasıl siz nasıl bir ilgi bekliyorsunuz? Ayrıca beklediğiniz ilgi aynı şekilde sıra olarak sizin önünüzde bulunan belki 20 kişiye de aynı şekilde gösterilirken sıranızı bekleyecek misiniz? Tabi eleştirilmesi gereken kişiler vardır. Her meslekte var. Ancak o zaman bunu direkt kişi adıyla yapmalısınız. Burada gelip doktorlar, hemşireler hak ediyor diyerek insanları, halka açık bir platformda şiddete yönlendiremezsiniz. Yaptığınız şey bir suçtur. Kanıtlarla beraber gerekli yerlere başvurulmuştur.