Nasıl bir ilgi bekliyorsunuz? Günde binlerce insana hiçbir şey yapmadan sadece gülümsemenin bile ne kadar zor olduğunu biliyor musunuz? Bir doktor sizin karşınıza donuk bir suratla gelebilir. Yorgundur belki yavaş hareket edebilir. Bu tıbbi anlamda ilgisiz olduğunu kanıtlamaz. Zaten acil serviste yapılacak tetkikler, tedaviler bellidir. Bu gözler 1 hafta evde aynı sıkıntıları çekip hiçbir şekilde uzman hekime görünmeyen ve sonra gece acile gelip beni tedavi edemiyorsunuz diye olay çıkaran insanlar gördü.
Velhasıl siz nasıl bir ilgi bekliyorsunuz? Ayrıca beklediğiniz ilgi aynı şekilde sıra olarak sizin önünüzde bulunan belki 20 kişiye de aynı şekilde gösterilirken sıranızı bekleyecek misiniz? Tabi eleştirilmesi gereken kişiler vardır. Her meslekte var. Ancak o zaman bunu direkt kişi adıyla yapmalısınız. Burada gelip doktorlar, hemşireler hak ediyor diyerek insanları, halka açık bir platformda şiddete yönlendiremezsiniz. Yaptığınız şey bir suçtur. Kanıtlarla beraber gerekli yerlere başvurulmuştur.
Velhasıl siz nasıl bir ilgi bekliyorsunuz? Ayrıca beklediğiniz ilgi aynı şekilde sıra olarak sizin önünüzde bulunan belki 20 kişiye de aynı şekilde gösterilirken sıranızı bekleyecek misiniz? Tabi eleştirilmesi gereken kişiler vardır. Her meslekte var. Ancak o zaman bunu direkt kişi adıyla yapmalısınız. Burada gelip doktorlar, hemşireler hak ediyor diyerek insanları, halka açık bir platformda şiddete yönlendiremezsiniz. Yaptığınız şey bir suçtur. Kanıtlarla beraber gerekli yerlere başvurulmuştur.
Tabii adam gibi davranacak benim verdiğim para ile maaşını alacak sonra gelip bana köpek gibi davranacak öyle bir dünya yok o zaman gidecek özel hastanede işini yapacak yada özel hasta kabul edecek açıkçası beni ilgilendirmiyor günde kaç hastaya baktığı yada ilgilendiği oraya biri geliyor ise canı yandığı için geliyor ve ilgi bekliyor git sonra gel diyenleri çok gördüm
" Geçen hafta örneğini vereyim sana eşimin bacağında 17 mm çıban çıktı acile gittik doktor baktı eve git pazartesi için randevu alırsın bakarlar " böyle bir şey mi var ne demek eve git biraz bağırınca hemen işlem yaptırıp aldılar kız rahatladı.
Bu arada istediğiniz yere de şikayet edebilirsiniz.
Ben kimseye gidin dövün öldürün demedim