onurkaplan adlı üyeden alıntı

Tabii adam gibi davranacak benim verdiğim para ile maaşını alacak sonra gelip bana köpek gibi davranacak öyle bir dünya yok o zaman gidecek özel hastanede işini yapacak yada özel hasta kabul edecek açıkçası beni ilgilendirmiyor günde kaç hastaya baktığı yada ilgilendiği oraya biri geliyor ise canı yandığı için geliyor ve ilgi bekliyor git sonra gel diyenleri çok gördüm

" Geçen hafta örneğini vereyim sana eşimin bacağında 17 mm çıban çıktı acile gittik doktor baktı eve git pazartesi için randevu alırsın bakarlar " böyle bir şey mi var ne demek eve git biraz bağırınca hemen işlem yaptırıp aldılar kız rahatladı.

Bu arada istediğiniz yere de şikayet edebilirsiniz.

Ben kimseye gidin dövün öldürün demedim


Peki, sonrasında bunun için uzman doktordan yardım almayı denediniz mi? Aslen doğru olan bu değil midir? Acil diyoruz bakın acil çıbanın ne gibi bir aciliyeti olduğunu bana açıklayabilir misiniz? Ben hiç bir gece ansızın çıkan 17 mm çıban görmedim, duymadım. Aynı şekilde bir emniyet müdürlüğüne veya savcılığa gidip bağırıp benim vergilerimle maaş alıyorsunuz diyebilir misin? Kalkıp da bir savcının kafasında parke taşı kırıldığı veya şiddete maruz kaldığı neden görülemiyor? Bu soruların hepsinin cevabı aslında belli ancak siz cevaplarını veremezsiniz. Merak etmeyin konuda insanlara hak ediyorlar diyerek ne dediğiniz gayet açık. Umarım gerekli işlemler yapılacaktır.