Vps sunucu alıcak kişi peki upload/download hızını nereden bilebilir sonuçta 10larca değişik firma 10larca değişik fiyat var.Ağzı yandıkça daha fazla yorum okuyup daha fazla dikkat ondada bir sorun olunca vs diye diye bu sistem böyle gider.Ürün satmak ve ya ürün desteği vermek her zaman aynıdır(küçük farklılıklar ile).Bu benim düşüncem.İade konusuna gelince firma zaten düzgün bir fima değilse buda yalan oluyor.
Benim düşüncem çok saçma gelebilir fakat nasıl bir örnek kullansam bilmiyorum ama pazarda alışveriş yaptığınız zaman aynı mevyeyi 10larca farklı kişi satar.Kimisinin fiyatı uygundur kiminin görünüşü güzeldir fakat tadına bakmadan genellikle eğer o kişi ile önceden alışveriş yapmadı iseniz almazsınız.Tadına bakarsınız öğle alırsınız.Ne alaka vs diyebilirsiniz.Bir ürün alırken bunca sektör ticaret yapıyorsa değişik isimlerde teşhir demo deneme adında işlem yapar.Bu programcılıktada vardır.Yiyecek sektöründede vardır giyim kıyafet sektöründede vardır.Çoğu insan kıyafet güzel gözüksede üzerinde nasıl durucağını merak eder.Neyse amacım tartışma değildi ben bir fikir attım bu sektördeki yanlış / eksik olduğunu düşündüğüm bir şeyi dile getirdim.Ne size özel bir durumdu nede farklı bir firmaya özel düşüncemdi.Tartışma yaratmak gbi amacımda yok.İyi çalışmalar dilerim...