Tabiki güvenliğiniz ve genel olarak zarar etmemeniz önceliğiniz olucak.BUna kimse karışamaz ki deneme olayınada aslında kimse karışamaz.Ama ben sadece bu kadar kafa karıştırıcı firma ve fiyat varken nasıl bir firma ön plana çıkabilir o konuda düşüncemi yazdım.
Siz güvenlik için almanız gereken şeyleri tabiki biliyorsunuzdur ona göre ayrı bir ip veya ne gerekiyorsa.Vps alan kişi ne için alıyorsa ona yeticek miktarda deneme yapılınabilir yani bu upload download ise 1 2 saat tabiki yeterlidir.Hosting olayında ise 1 hafta süre elbette yeterlidir.Teknik desteği azçok öğrenilir firma hakkında ve sattığı ürünler hakkında bilgi sahibi olursunuz.Süpriz çıkmaz size.Ve bu şekilde sizle çalışan kişilerde memnun oldukları için çalışır.Rastgele deneyerek yada sağdan soldan duyma bilgilerle gelmezler.fiyatları uygunsa yani aklındaki düşünceye uygun mu diye deneme yaparlar uygunsa alırlar.Sonuçta deneme yapan herkes alıcak diye bişeyde yok.Fakat siz geri dönüşümden kazanıcasınız zaten.Ona görede süreyi belirtip isimde ön plana çıkabilirsiniz.
Başka bir webmaster sitesinde 30 küsür liraya sınırsız reseller paketi satıldığı zaman 10larca hatta yüzden fazla kişi satın aldı ama ne oldu paketler açılmadı cpu fazla kullandılar siteleri yavaş açıldı.vs sorunlar çıktı.Bunun yerine firma 40 lira deseydi ve kişilere deneme yapma imkanı kullansaydı memnun kalan kişiler kullandığı için firma hakkında eksi bir geri dönüşte olmaz olumsuz yorumlar olmaz şeklinde düşünüyorum ve yazımın sonunda tekrardan belirtiyorum ben iki tarafıda bildiğim için kendimce ortak bir yol söylüyorum ki bu yolu zaten hangi alanda olursa olsun ticaret yapan büyük firmaların hepsi kendilerini güvene alıp bu yolu alıyorlar.Umarım gereksiz yere tartışma olarak yazdıklarımı görmemişsinizdir.Genel olarak kendimce hosting firmalarının eksiklerinin bir kısmını dile getirdim.Artık bende kendi işime yavaştan dönmeliyim.İyi kazançlar dilerim.Umarım hak ettiniz yerlere gelirsiniz.İyi akşamlar