veridyene bu sene başladım sistemleri gayet iyi hızlı cevap veriyolar güvenli bir firma fakat yaşadığımız e-posta sorunları yüzünden açıkcası yenilemesi geldiğinde aktarmayı planlıyorum sorun şu her gün 10 gereksiz mail siliyorum bunlar reklam mailleri ingilizce eğitimi %50,kurs burs ıvır zıvır destekte bulundum bi iki yöntem söylediler enteresandırki şu zamana kadar çalıştığım hiçbir firmada böyle birşey yapmadım neyse dedim yapayım kesilirse boş mail gelmeler kalırım fakat az da olsa etkisi oldu fakat sorun halen dewam ediyor. kanıtlayabilirim de ayrıca veridyen veri tabanı olarak mariaDB kullanıyor. güzelhostingi hiç kullanmadım o yüzden birşey söyliyemiyicem ama veridyenin acilen şu gereksiz gelen mail olaylarına bir çözüm bulması lazım çünkü bu gidişle 1 sene daha kullanmak istemiyorum. tekrar ediyorum konuyu baltalamak istemiyorum ama durum bu bende.sorunu çözerlerse devam ederim. cylnmerve
Bu söylediğiniz durım herkesde olabilecek bir durum email adresinizi site içinde yazıyorsanız veya whois bilgilerinizde açık ise botlar aracılığı ile alabiliyorlar.
Hangi firmaya geçerseniz geçin yine gelecek en güzel yapılacak şey spam diyip spam klasörüne gelmesi sağlanır.