ismaildondu adlı üyeden alıntı

Dropshoping olayı sorunlu hocam hiç ama hiç girmeyin ekim nazım kaya diye bir adam var bu ünlü etti türkiyede yok para kazanıyoruz yok şey adam 100 doların peşine düşmüş villaları var sözde dropshopingden kazanmış dediğim gibi eğitim setini alsanız veya almazsanız bir şey değişmez dropshopinge kar amaçlı gireceksiiz fakat 7 8 ayda kendinizi zor amorti edersiniz oda zor bir çok tanıdığım var ve hiç biri kar elde edemedi sandığınız gibi kolay değil artık facebook reklamları işe yaramıyor instagram işe yaramıyor inanın bana instagramda butik sayfası açsanız daha erken amorti edersiniz çok kötü bir iş dropshoping işi her türlü zarar edersiniz ve ödeme almak sıkıntılı


2 Yıldır bu işi yapıyorum zaten bi eğitim vs aldığım o arkadaşın yaptığı amazon işi sanırım ilgilenmiyorum o konuyla fakat kara geçen arkadaşlarım var.

yilmaz70 adlı üyeden alıntı

Vergi mükellefi olmaktan korkmamalıyız. Vergi mükellefi olmanın avantajları vardır her zaman.

Artık e-ticaret sitelerinde ETBIS kaydı zorunluluğu var mesela. Bu da vergi mükellefi olmayı gerektiriyor.

Müşteriler açısından bir güvencedir her zaman. Ürün garantisi, iade prosedürleri gibi konularda artık tüketiciler daha bilinçli.

Bulunduğunuz yerde mevcut olan vergi dairesine gittiğinizde size gerekli bilgilendirmeyi yapacaklardır zaten. Açılışı kendiniz yapabilirsiniz maliyet açısından. Ama aylık olarak muhasebeci tutmalısınız.

Kendinize göre maliyetleri hesapladığınızda böyle bir işe girip girmemek konusunda net karar verme imkanınız olur.

Şimdiden hayırlısı olsun dileklerimle, kolay gelsin.



yilmaz70 değerli ve açıklayıcı yorumunuz için teşekkür ederim. Benim takıldığım nokta sadece daha henüz üniversite öğrencisiyim tereddüt ediyorum açıkcası ve nasıl bir gidişat izlerim bilmiyorum.

iyi forumlar.