-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba hayırlı forumlar. Yaklaşık olarak 7 yıldır TTNet kullanıyorum şu 2 senedir gerek müşteri hizmetleri olsun gerek teknik servis olsun gına geldi. Pazartesi günü kendi adıma başvuru yapıcam. Önerdiğiniz internet sağlayıcı varmı?
(Bu ayın sonunda sözleşme bitiyor)
westlife
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
TurkNet'ten uzak durun. Sakın oradan hizmet almayın. Tecrübeli bir müşteri olarak diyorum. Yaptıklarını yazardım da sabaha bitiremem. Bir kaçını söyleyeyim: İlk ay fazladan fatura (kurulum ücreti dahil, kurulumu kendiniz yaparsanız kurulum ücreti alınmaz dediler kurulumu kendim yaptım ücreti eşek gibi ödettiler, adına da aktivasyon ücreti dediler) kasıtlı hız düşürme var, müşteri hizmetleri yok, müşterisi olana kadar var, olduktan sonra telefondan hiçbir zaman ulaşamazsınız. Destek kaydı açarsınız 2 gün içinde yanıt verirler, o da tek bir yanıt için, ki problem kaçıncı yanıtta çözülür Allah bilir. TurkNet i öneren müşteriler ayrı bir kampanyadan yararlanıyor. Önerenlere de kanmayın.
Tavsiyem: Superonline
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hepsi aynı halt sonuçta ama yinede elle tutulur superonline ve ************ var. Onun haricindekiler fasa fiso.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Mevcut tarifene taahhüt vermeden kullanmaya devam etmeni öneririm. Taşeronlardan uzak dur...
Turksat, Superonline, Turk *******
Yukardaki 3'lü dışındakiler teşeron aklında olsun. Alt yapı kimin ise onu kullan. TTnet ise ona devam et. Başka alt yapı sağlayan yoksa aman diyim bulaşma. Başın ağrır.
düzeltme: imla
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
ad author
-
-
Ad Soyad
S** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
emin olun en iyi internet sağlayıcısı *************.
k