Korkmaz saygı çerçevesinde yaptığınız yorum için teşekkür ederim öncelikle...

Elinde biber gazı olan ekiplerde değildim,
Müdahale eden ekiplerde görev verilmedi,
Özellikle kız kardeşim dediğim üniversiteli genç kızlarımızın ve saygı değer annelerinin gerek sağlık gerek bazı problemlerde yanında olan mobil ekiplerdeydim.
Kendileri ile sakince bir abla olarak konuştuğumda onlar da bana Abla bizim seninle ne derdimiz olabilir ki dediler buraya kadar hiçbir sorun yok.

Ancak gezi olaylarında birkaç insanın şuan hayatımda beni Emine abla diye kayıt ederek çeşitli problemlerinde aradıklarını da belirterek şunu söylemek istiyorum;

Evet tepki eylem normal başladı vatandaş olarak tepki verildi ancak işin içerisine öyle kişiler ve gruplar girdi ki senin ve benim bahsettiğim genç kızlarımız ve erkekler yani bu olayı bir tepki olarak başlatan insanlarımızı arka tarafta ne olduğu belirsiz kişilerce öne atıldı ve olan yine onlara oldu. Polis şehidimiz de oldu Türk vatandaşı da vefat etti hiç istemediğimiz şekilde yönlendi olaylar ama şuna inanmanızı isterim bu olayı sizin gibi tepki olarak dile getirmek isteyenleri arka planda öyle değişik ve ş*refsizce desteklediler ve planladılar ki olaylar o aşamaya geldi.

Ben bir TV kanalında bir üst düzey yöneticinin gezi eylemlerinde habere sızmayan tutuklamalarda yer alan kişilerin uyruğunu devletini milletini dönen para akışını açıklamasını o kadar çok isterdim ki...