Devletin kozmik odasına fetö sokuldu bu ülkede. 120 ünite kan bir tarikat tarafından israile satıldı. Kara para aklayan sarraf beslendi, yetmedi bir çikar çatısması sonucu bu ülkede darbe yapıldı, Suriyede iç savaş cıkarıldı cihadcı orgütler desteklendi Esad(Esed diyor onlar :)) kaybetsin de ne olursa olsun dediler. Bunun karşılığı Esad taş gibi durdu olan bize oldu 6 milyon suriyeli aldık ülkeye fuhuşu tacizi işsizliği ekonomik sorunu arttı daha neler oldu neler bir çırpıda aklıma gelenler bunlar

Lakin tüm bunlara karşın geziyi bir odak noktası olarak göstermek dolar bu yüzden yükseldi demek akıl tutulmasıdır.

Dolar azıcik yükseldi diye Ecevitin üzerine yazar kasa attılar. Hadi simdi yiyorsa biri CB değil başbakana değil iktidarın bir milletvekilin önüne yazar kasa atsın ömrü müebbetlerde geçer.

İsrailden madalya alan sorosla masaya oturan ingiliz kraliçesi önünde eğilip bükülen 3 gün ingiltere de kalıp yamyam faiz lobilerinden borç dilenen kimler herkes aslında çok iyi biliyor.

Dış gücler rerorö diyen kesim keşke biraz kendi tarafına baksa. Cok değil 2 3 hafta önce elele kol kola poz verdiler dıs güçlerle. Amerika Fransa israil dış güc değilse kim bu dıs güç?

Ekonomi yorumuna bile dış gücler diyecek kadar ne yaşadınız bilmiyorum. Ama az sabredin IMF ye borç verdik diyenler IMF nin eline düşerken kim dış güçlerle isbirliği yapıyormuş herkes görecek.

Senin bir yere borcun var diyelim hem de yüklü bir miktar sen oranın batmasını ister misin? Asla! Hele bu Turkiye gibi Ortadoğuda jeopolitik önem arz eden bir ülke ise. Borçları tahsil edemiyorsan ülkenin başındakiler de üretim istemiyorsa teknolojiye bilime destek vermiyorsa varsa yoksa betona inşaata para gömüp rantçıları zengin ediyorsa, bundan iyi ele geçirelecek ülke mi olur?

Emperyalistler şu an bayram ediyor. İstedikleri her şeyi onlara veriyorlar çünkü. Adnan oktarıydı fetösüydü yakında menzil tarikatı da fetö gibi yapılanıp devlete sızacak. Hadi fetö de kandırıldılar adnan da kandırıldılar yahu menzil göz göre göre büyüyor onu engelleyin bari. Hastaneleri özel uçakları verdiniz son 2 3 senede onlarca şirkete sahip oldular.

Müritlerine 1 tas corbayla allaha sükretmesini söyleyip kendileri altın varaklı koltuklarda oturup özel jetlere biniyorlar. Devlet bunu görmüyor mu şimdi?

Geçiniz efendim.