MstDrsn adlı üyeden alıntı

Ha unutmadan bu parlatmada sadece yazı dışını kaldıra biliyorsun.Böyle çok amatörce duruyor.Şöyle söyleyeyim katmanlar-->yazının katmanı-->sağ tık-->iş yolu oluştur-->yazının üstüne gel-->sağ tık-->seçim yap-->Üst menüden "Seç" menüsü-->tersini seç-->parlama layetini seç--> sil umarım anlatabilmişimdir :D


Hocam çok iyi anlattınız ancak yazının katmanına sağ tıkladığım zaman iş yolu oluşturu göremiyorum? Farklı Türkçe'leştirilmiş versiyonlarımı kullanıyoruz acaba? Sorun bendemi anlamadım.

Ek Olarak:

ByCookie adlı üyeden alıntı

Bir şey dikkatimi çekti. Sanırım parlaklık vermek için çizdiğiniz shape'lerin taşan kısımlarını silmiyorsunuz. Örneğin HDBlog logosundaki HDBl'yi kapsayan yuvarlak shape'in taşan kısımlarını silmemişsiniz. Ve diğer logolarda da bayağı belli oluyor. Bunlardaki taşan kısımları silerseniz daha iyi olur gibi.


Evet hocam haklısınız. Bu mevzuyu zaten konu içerisine Not bölümü olarak eklemiştim. Logolar arka plansız oldukları için pek dikkat çekmiyodu o bölümler. Ama bundan sonra onların üstünde de duracağım inş :) Teşekkür ederim.