Arkadaşlar malum paypal 2 yıldır ülkemize işlemleri kapatmış durumda. Bu işin halen doğru dürüst bir yolu bulunmadı her yol sorun oluyor. Yurtdışında banka hesabı açma olayı da sorun. Forumda bu işi yapan arkadaşlar var kizmasinlar onlardan da özür diliyorum ama sürekli komisyon ödemek özellikle yüksek meblalarda bizleri de yildiriyor/yildiracak. Ben henuz işlem yapmadım forumdan bu şekilde ama yapanlar da bu durumda destek olacaklardır diye düşünüyorum. Hem eskisi gibi ebay vb. sitelerden rahat rahat alışveriş yapmak hem yurtdışı paypal ödeme aldığımız kaynakları kullanmak icin şöyle bir kafa patlatalim diyorum. Bir beyin fırtınası yapıp yol yordam öğrenelim öğretelim diyorum. Yönetici arkadaşlar konuyu sakıncalı buluyorlarsa silebilirler. Nacizane çözüm bulmak için açtım konuyu. Bilenler varsa yardımcı olsunlar ki herkes bu işten eskisi gibi kazanmaya kazandırmaya devam edelim diyorum. Biraz uzun yazdım kusura bakmayın hakkınızı helal edin.
Not: Paypal a alternatif bir sistem değil paypali ülkemizde de aktif olarak kullanmanın yolunu bulmamız lazım