-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Devlet ne zaman isterse o zaman paypalı açar, bu arada bazı arkadaşlar uberi karalamaya çalışmış taksicilerin haklı olduğunu savunuyor arkadaşlar serbest piyasa diye bir şey var Türkcell varken neden Vodafone çıkartıldı. Türkcell vodafonenin bayisini mi taşladı satış danışmanlarını mı dövdü. Bu devirdi önemli olan hizmet, hizmeti kim iyi verirse o kazanır.
alpercetin.net Facebook Ve Diğer Sosyal Medya Botlarınız Yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Arkadaşlar konuyu açtığıma açıkçası pişman oldum. Bir yol bilen varsa öğrenelim herkes kullansin dedik ama sonuç hüsran. 30 mesajda sadece 2 kişi yol söylemiş bunlar da herkesin kullanacağı yollar değil (şirket kurmak, yurtdışında tanıdık vs.) . Ben genelin kullanabileceği bir yöntem varsa paylaşalım amacıyla açtım konuyu ama iyice amacından saptı gibi görünüyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
hkccrn adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar konuyu açtığıma açıkçası pişman oldum. Bir yol bilen varsa öğrenelim herkes kullansin dedik ama sonuç hüsran. 30 mesajda sadece 2 kişi yol söylemiş bunlar da herkesin kullanacağı yollar değil (şirket kurmak, yurtdışında tanıdık vs.) . Ben genelin kullanabileceği bir yöntem varsa paylaşalım amacıyla açtım konuyu ama iyice amacından saptı gibi görünüyor.
Olur mu bilmiyorum bir fikir geldi aklıma yurtdışı lokasyonlu sunucu kiralasak oradan paypala üye olsak tüm paypal işlerimizi ordan yürütsek olur mu ?
alpercetin.net Facebook Ve Diğer Sosyal Medya Botlarınız Yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Çözüm yolu, bir sanal kart sitesinden kart oluşturup paypala eklemek.
Sanalkart sitelerinden deneme yanılma yoluyla olumlu sonuca ulaşılabilir tabi sanal kart açarken içine belli miktar para koymayı istiyor 3-5 site deneseniz 50 lira heba olur ama paypal işinize lazım ise deneme yanılma yapmaya değer.
Entropay makaleleriyle karşılaştım hesap oluşturdum ama paypala ekleyemedim kart üzerinde olmayan bir numarayı istiyor banka kartı oldugu için benim kartımda yok miktarda küçük oldugu için fazla üstüne düşmedim, param içeride kaldı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
paypal kıbrısı kabul edıyodu galıba yanlıs hatırlamıyosam
.Herseyin hayırlisi
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılım | Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Paypalı unutun stripe bile türkiye ye ekmek yedirmiyor paypal nasıl yedirsin yurtdışı para aktarım alım ziraat başlatmış zaten
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger, Freelancer
-
-
Ad Soyad
N** K**
-