[CENTER]
Bismillâhirrahmânirrahîm ( بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ )
[B]120 MUTLU MÜŞTERİ İLE SİZLERE HİZMET VERMEKTEN GURUR DUYUYORUZ
SİZLERİN DESTEĞİ İLE HERGÜN DAHA DA GELİŞİP DAHA İYİ HİZMET VERİYORUZ.[/B]
BİZİ SEKTÖRÜN LİDERİ YAPAN SİZLERE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİZİ İLETİYORUZ
60 ADET FORUMLAR İÇİ MUTLU MÜŞTERİMİZ KONUNUN ALTINDA BELİRTİLMİŞTİR
Evet çok istediniz ve tekrar sektöre girdik.Bizlere Destek Veren Herkese Sonsuz Teşekkürler
SEKTÖRE KISA BİR ARA
SCRİPTİ SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ :
https://www.***.net/script-satisi/1986019-9733smmpanel-scripti9733-yeni-guncelleme-gelismis-sistem-3tema-shopierpaytrpaywantbuypayer-oto-onayla.html
Barislike adlı üyeden alıntı
panel konusundaa güvenerek tereddüt etmeden aldığım yer bay güzel sistemden baya memnunum her zaman her türlü destek vermesinden hiç bahsetmiyorum süper
Bamb adlı üyeden alıntı
1 adet script alındı.Çok kaliteli bir script arkadaş daha ödemeyi almadan sorunsuz bir şekilde kurulum yaptı ve her konuda imtina etmeden destek verdi.Bol kazançlar diliyorum.
yavuzwasheree adlı üyeden alıntı
1 adet satın alındı. Ödeme yapıldı hızlı bir şekilde teslim alındı. Güvenilir Ticaret. Samimi bir arkadaş. Aradığım bir scriptdi . Teşekkürler
kkutur adlı üyeden alıntı
Kurulum Rehberini, tavsiyelerini ve görüşlerini içeren bir pdf dosyasıyla birlikte teslim aldık. Hocamız işin ehli, iyi satışlar +1
lXenonl adlı üyeden alıntı
Arkadaştan scripti satın aldım. Sağolsun çok fazla yardımcı oldu. Dürüst ve hızlı bir ticaret gerçekleştirdik.
Bol kazançlar dilerim..
bilaldtasarim adlı üyeden alıntı
İşini on numara yapan bir insan ilgisi olsun, cömertliği olsun süper bir insan çok teşekkür ediyorum Aykut
Bidaha çalışmamız dileğiyle
Güngör adlı üyeden alıntı
Ben değerli bir kardeş, o da iyi bir müşteri kazandı. Umarım uzun yıllar süren ticaret ve dostluğumuz olur Aykut kardeşim.
Buriilechat adlı üyeden alıntı
Merhabalar. Panel satın alınmıştır. Sorunsuz ve hızlı bir çekilde geri dönüş yapılmıştır.
Panel çok kullanışlı ve tasarım olarak çok beğendik teşekkür ediyoruz
deepman adlı üyeden alıntı
eski scriptte 2 adet lisans almıştım şimdi bu lisanstanda 2 tane aldım gerçekten efsane işler çıkartıyosun aykut scriptte çok güzel başarılar.
CytSaiN adlı üyeden alıntı
Hayırlı satışlar kardeşim...
Aykut ile bayağıdır çalışıyoruz, müşteri ile ilgi alaka konusunda sayılı insanlardandır.
KaanOzdemir adlı üyeden alıntı
Saat verdi saatinden 1saat önce yapmıştır
Gerçekten hızlı. destek sistemi baya hızlı hayırlı satışlar önerebileceğim scriptlerden bir parçadır. hayırlı satışlar.
hhbozlak adlı üyeden alıntı
Kendisiyle uzunca bir süredir çalışıyoruz. Yaptığı bütün işlerde olduğu gibi bu iştede mükemmel performans sergiliyor. Kesinlikle tavsiye ederim
PoyrazOfficial adlı üyeden alıntı
Sabah kendisi ile görüşme yaptım.Panele demo bilgileri ile giriş yaptım her tarafını karış karış kontrol ettim.Gerçekten mükemmel bir panel çok beğendim eline emeğine sağlık kardeşim.
İlgi ve alaka konusuna gelecek olursak ödemeyi yaptım ve paneli çabucak kurup teslim etti.Üstelik 1 yıllık hosting hediye bundan iyisi bulunmaz diye düşünüyorum.
Çok ilgili bir kardeşimiz.Herşey için tekrar tekrar teşekkür ederim Allah birine bin katsın kardeşim selamlar.
LVEMedya adlı üyeden alıntı
Aykuttan bir adet panel alındı sorunsuz kurulum yapıldı panel cidden ilgi çekici ve güven veriyor insana ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum bol kazançlar
HalitCirik adlı üyeden alıntı
Merhaba 3 aylık script alınmıştır. Konu sahibi
aykutavsar gerçekten çok yardımsever ve ilgili biri. İlk defa bu işe adım attım ve daha ilk adımda bile birçok yardımı bulundu buradan da teşekkür ederim kendisine hayırlı satışlar dilerim
malikens adlı üyeden alıntı
Merhaba, aylık kiralama anlaşması yapıldı bu süre zarfında çok ilgili davrandılar teşekkür ederim. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Hayırlı günler :)
abdakgl adlı üyeden alıntı
Konu sahibi ilgili ve çok yardımsever ayrıca işleri hızlı hal ediyor karşılaştığım sorunlarıma hızlıca cevap verip çözüm üretti. Kendisi ile ticaret yapmaktan mutluluk duydum. :)
ayan1907 adlı üyeden alıntı
Script mükemmel sıfır sorunla çalışıyoruz maşallah, arkadaşta sattım artık işim bitti mantığıyla çalışmıyor sağolsun hala destek veriyor yardımcı oluyor +++
kadirilhan adlı üyeden alıntı
1 aylık deneme alındı nasıl diye, ama ilgisi süper her an her desteği veriyor, eminim 1 ay sonra 3 sitem için sınırsız alabilirim diyebilirim eline sağlık 🙂
onurcanhare adlı üyeden alıntı
Arkadaşla çalışmaya başladık panel kurdurttum sorunsuz bir panel kurdu hemde kısa bir surede anlamadigim degistirmesini rica ettigim eklemesini rica ettigim seyleri dakikalar icerinde hemen yaptı 7/24 ilgilenen cevap veren yardıma kosan bir arkadas kesinlikle siddetle tavsiye ederim😊
karakartal36 adlı üyeden alıntı
Arkadaştan bir adet Script aldım verdiğim para kuruşuna kadar helal olsun. En fazla 8 10 saattir tanıyorum ama şu kadar söylüyorum on numara bi karakteri, güler yüzü ve yardımseverliği ile harika bi arkadaş. Her konuda yardımcı oluyor. Script zaten fevkalade. Bence gidip perfectpanele her ay saçma sapan fiyatlar ödemektense bu kardeşimizden alın Scripti. Tamamen türkçe ve full otomatik harika bir Script. Tekrardan kendinisine teşekkür ediyorum. Her türlü referansıyım 😉
hilmiyanikoglu adlı üyeden alıntı
Gerçek ten başarılı ve güvenilir birisidir bende kendisene burdan ulaştım her konuda yardımcı olacaktır bundan hiç şüpeniz olmasın güven içinde çalışa birsiniz
baki123 adlı üyeden alıntı
Arkadaş güvenilir ve işinin ehli birisidir gözünüz kapalı iş verebilirsiniz.
Her konuda yardımcı olmaktadır. Teşekkürlerimi iletiyorum kendisine.
KaanOzdemir adlı üyeden alıntı
Saat verdi saatinden 1saat önce yapmıştır
Gerçekten hızlı. destek sistemi baya hızlı hayırlı satışlar önerebileceğim scriptlerden bir parçadır. hayırlı satışlar.
ibrahimcahan adlı üyeden alıntı
Hem cana yakınlığı hem tasarım marifetiyle vazgeçilmez bir insan🙂 Şidetle bu güzel insanla çalışmanızı öneriyorum.
Nasipse bugün alıyorum 🙂
Aksoymedya adlı üyeden alıntı
Ref alinmistir.
Cok basarili bir calisma kendisine cok tesekkur ediyorum boyle guzel bir calismayi bize sundugu icin.