phatgit adlı üyeden alıntı

Süper hareket, gereksizliğin nirvanası idi. Ben paylaşım ekibi üyesinin köyden foruma girdiğini ne yapayım? Ne işime yarayacak? Normal üye ol işsizliğini sorumluluk almadan devam ettir.

Yönetim genelde editörleri ya da geçmişte referanslari olanları seçmeye çalışmış lakin ücretsiz olarak sadece rank icin adam oraya verdiği emeği buraya neden versin di mi? Birçoğu yazı limitini doldurmak icin saçma sapan konular açıyordu. Değerli bir üye paylaşım ekibine laf etti diye banlandı tamam kullandigi tabir yanlıstı fakat süresiz banlanmayı da hak etmiyordu.

Bir sorumluluk aldıysan hakkıyla yapacaksın yapamayacaksan almayacaksın. Ülkemizin en önemli problemlerinden biri de bu. Yapamıyorum, zamanım yok, bu sorumluluğu alamam gibi cümleleri söylemekten birçok kişi aciz. Oysa olması gereken buydu. İlk günden beri paylaşım ekibinin foruma yararlı olacak açtığı konu sayısı 5 6 taneyi geçmez. Birçoğu sitesindeki yazıları kopyalıyordu bir kısmı büyük sitelerden kopyalıyordu. Kaynak bile göstermiyorlardı çoğunlukla biz uyarıyorduk. Bir kısmı havadan sudan konuşuyordu.
Neyse neyse

Zararın neresinden dönülürse kârdir.