bilisimhukuku kesinlikle haklısınız. Weble uğraşan insanların çok ciddi hukuk bilmesi gerekiyor. İleride daha da çok ihtiyaç olacağını düşünüyorum.

Lions bakalım hocam arkadaş oyun içi desteğe de yazmış. Savcılıktan resmi yazı alıp şifre ne zaman değiştirilmiş ne zaman giriş yapılmış, nereden giriş yapılmış hepsinin dökümüne ulaşacağız biz de.

ornitorenkperi bu yüzden sürecin takipçisi olacağım ben de hocam. Ayrıca Phineas and Ferb izleyicisi biriyle karşılaşmak çok güzel :
EmineT bizim de bilgimiz soruşturma raporunda yazdığı kadar. IP adresleri arkadaşıma ait değil. Süreç hakkında bir gelişme olunca tekrar buraya yazacağım hocam. Zaman ayırıp yazdığınız için teşekkür ederiz.

Xdaapps yok hocam. O sözleşmeyi okumak lazım gerçekten hatırlattığınız için teşekkür ederiz oraya da bakalım.

Herkese kıymet verip cevap yazdığı için çok teşekkür ederim. Varlığınız insana güven veriyor. Genelde forum sitelerinde böyle konular açılır ve süreç hakkında son bir bilgilendirme yapılmaz. Gördüğünüz gibi mahkemeye daha var ama süreç hakkında buradan bilgilendirme yapacağıma dair söz veriyorum.