Öncelikle baştan sona kadar okudum, güzelce anlatmışsınız hocam. Sizin yanınızda olmak isterdim fakat e-spor ve oyun sektörü pek içinde bulunduğum bir sektör değil. Umarım dilediğiniz gibi ekip arkadaşı bulursunuz. Onun dışında destek olabileceğim her konuda bir mesaj atabilirsiniz. Elimizden geldiğince yardımcı olmuş oluruz. Kolay gelsin.
Zaman ayırdığınız ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür ederim. Öğrenilmeyecek veya bilinmeyecek bir alan değil hocam oyunlar ile uzaktan yakından alakanız var ise anlayabileceğiniz bir alan eğer detaylı görüşme isterseniz seve seve görüşebiliriz.
Espor sektörü çok hızlı ivme alacak ve gelecekte de yeri olan bir sektördür. Akla mantığa yatan her türlü espor projesi doğru adım ve stratejiler ile tutacaktır.
Aynen öyle hocam, e-spor şuan ülkemizde hala gelişmekte ve önü açık bir sektör çoğu kişi tamam bu kadarlık bir ivmesi var ülkemizde desede önü gayet açık dediğiniz gibi.
Bir girişimci veya girişimci ruhlu birisi ile tanışmak beni her zaman mutlu etmiştir. Öğrenci olmam sebebiyle maddi olarak yatırım yapamam fakat projenin tasarım veya herhangi bir bölümünde sizinle çalışmak isterim. Bende birçok fikre sahibim ve ekip arkadaşı veya ortak bulamamam sebebiyle hiçbir somut adımda bulunamıyorum, hiç değilse başka bir orijinal fikrin hayata geçirilmesinde rol almak isterim.
Maddi destek sağlamanız gerek yok hocam, manevi olarak yanımızda olup destek vermeniz yeterli olacaktır.
MehmetFazilK adlı üyeden alıntı
http://esportakademi.com/v2/ aklınızdakine örnek bir proje hatta The Pitcher 2017'de birinci olup ardından 1 milyon türk lirası değerlendirme ile yatırım bile aldılar. Ama bu değil ki piyasaya giremezsiniz onlardan çok daha iyi bir iş çıkarırsanız sollar gidersiniz.Evet biliyorum hocam hatta kendileri ile iletişime geçmeye çoğu kez çalıştım fakat geri bir dönüş alamadım ve dediğiniz gibi bu fikri yaklaşık 3-4 yıldır geliştiriyorum ve çoğu kişiden bu konu hakkında eleştiri ve öneri istiyorum biri yaptı diye vaz geçecek bir yapım yok.
Akici ve guzel anlatim bastan sona okudum hayirlisi olsun ne tur ekip arkadasi lazim nasil yetenek ariyorsun :) ? P.m atarsan sevinirim
Özel mesaj ile iletişime geçeceğim hocam.