RAZADOR adlı üyeden alıntı

Ben size şöyle bir örnek vereyim anlayacaksınızdır.

Doğru örnek :

"Günümüzde baş ağrısı bir çok insanın karşılaşmış olduğu ve yoğun şiddetli veya hafif baş ağrıları geçirmek ile birlikte bazen ciddi hastalıklara sebebiyet verebilcek derecede rahatsızlıkların haberciside olabilir."

Yanlış örnek :

"Günümüzde baş ağrısı bir çok insanın karşılaştığı bir türde rahatsızlıktır, şiddetli baş ağrısı, hafif baş ağrısı, yoğun baş ağrısı şeklinde derecelendirilebilir olan baş ağrısı bazen ciddi hastalıklara sebebiyet verebilir. Bu sebep ile baş ağrılarını ihmal etmeyin."


Yukarıda örnek ile açıkladığımı düşünüyorum insanların daha çok konu hakkında doğru bilgiyi açıklamada bir kısmını bulabilcek şekilde yerleştirip en fazla 2 kere yerleştirmeniz en sağlıklısı olacaktır ondan fazlası çorbaya dönecektir.


İkinci sorduğunuz sorunun yanıtı ise : arama yapılırken baş ağrısı , bas agrisi ikiside aynı sonuçları çıkarmayabiliyor bu sebeple önemi var diye düşünüyorum.


Hocam Türkce karakter klavyemden dolayi kullanmadim yani asil konu o degil.

Soru aslinda su sekilde.... Bas Agrisi Sebep Keywordunu . Sizin verdiginiz örnekdeki gibi kullanirsak ve birisi Googlde bas agrisi sebep seklinde aratirsa, google benim icerigime gerekli ilgiyi gösterirmi. Yada Keywordu bire bir mi kullanmaliyim. Yani Bas agrisi sebep sekilde bu 3 kelime arka arkaya olmak zorundami? Olursa daha mi iyi? Yoksa cümle anlamli aciklayici oldukdan sonra bu 3 kelime, cümelede nerede olursa olsun mu?

haliluunal adlı üyeden alıntı

Hocam anahtar kelimenizi ilk olarak h1 etiketi ile başlıklayın ardından h2-h3 gibi etiketlerle alt başlık türetin
[B]ÖRNEK OLARAK :
[/B]

Baş ağrısı


bla bla bla

Baş ağrısı sebepleri


bla bla bla baş ağrısı bla bla bla


O h taglarini kullaniyorum hocam o konuda sorun yok. Tesekkür ederim bilgi icin...